DOCV Capçaleres

DOCV del 02 maig 2017

DOGV de 2/05/2017, Núm 8030

II. AUTORITATS I PERSONAL

A) OFERTES D’OCUPACIÓ PÚBLICA, OPOSICIONS I CONCURSOS

Universitat d’Alacant
RESOLUCIÓ de 10 d’abril de 2017, de la Universitat d’Alacant, per la qual es convoquen proves selectives per a l’ingrés en l’escala tècnica d’aquesta (grup A, subgrup A1). Referència A01/17.

Universitat d’Alacant
RESOLUCIÓ de 12 d’abril de 2017, de la Universitat d’Alacant, per la qual es publiquen les llistes definitives d’aspirants admesos en les proves selectives per a l’ingrés en l’escala oficial especialista (Referència C01/17), per a ocupar llocs d’administració especial, sector laboratoris d’instrumentació científica, perfils A i B, en els Serveis Tècnics d’Investigació, pel sistema general d’accés lliure.

B) NOMENAMENTS I CESSAMENTS

Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport
RESOLUCIÓ de 5 d’abril de 2017, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es procedeix a la substitució de membres del Consell Escolar de la Comunitat Valenciana.

C) ALTRES ASSUMPTES

Universitat Miguel Hernández d’Elx
RESOLUCIÓ de 30 de març de 2017, de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, per la qual es procedeix a la publicació del canvi d’adscripció d’un lloc de treball de la relació de llocs de treball del personal d’administració i serveis de la Universitat Miguel Hernández d’Elx.

III. ACTES ADMINISTRATIUS

B) SUBVENCIONS I BEQUES

Universitat de València
Extracte de la Resolució de 5 d’abril de 2017, de la vicerectora d’Estudis de Grau i Política Lingüística de la Universitat de València, per la qual es convoquen ajudes per a la matrícula en l’escola d’estiu de la Universitat de València La Nau dels Xiquets i de les Xiquetes.

C) ALTRES ASSUMPTES

Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport
CORRECCIÓ d’errades de la Resolució de 19 d’abril de 2017, de la Direcció General de Centres i Personal Docent, per la qual s’adscriuen les entitats i ens locals que imparteixen programes formatius de qualificació bàsica als corresponents instituts d’Educació Secundària.

Universitat Miguel Hernández d’Elx
RESOLUCIÓ de 26 de gener de 2017, de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, per la qual es publica la modificació del pla d’estudis de Graduat o Graduada en Periodisme.

Universitat Miguel Hernández d’Elx
RESOLUCIÓ 361/17, de 9 de març de 2017, de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, per la qual es publica la modificació del pla d’estudis de Màster Universitari en Neurociència: de la Investigació a la Clínica.

V. ANUNCIS

B) LICITACIÓ I ADJUDICACIÓ DE CONTRACTES

Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport
Licitació número CNMY17/IN10S/21. Contractació d’obres de construcció del CEIP Nou número 103 a València, amb un perfil de 9 unitats d’Educació Infantil, 18 unitats d’Educació Primària, menjador escolar i habitatge per al conserge.