Reclamacions a la baremació del concurs

Actualitzat el 26 desembre 2017 / 11:35 h


 1. M’han puntuat incorrectament al barem provisional, què he de fer?

  Cal que enregistres la instància de reclamació oficial degudament emplenada, tot indicant els apartats on la puntuació és incorrecta. Si no estàs segur/a de si t’han puntuat incorrectament o no, el millor és que reclames per si de cas.

 2. On puc enregistrar la reclamació?

  Des del Sindicat, et recomanem encaridament que utilitzes els registres de qualsevol de les tres Direccions Territorials d’Educació o dels serveis centrals de la Conselleria d’Educació.

 3. Fins quan puc presentar la reclamació?

  Disposem de 2 dies hàbils a partir de l’endemà de la publicació de les puntuacions provisionals. La publicació és de 22 de desembre; per tant, les reclamacions seran els dies 26 i 27 de desembre.

 4. Puc aportar documentació a la reclamació?

  No pots afegir documentació nova, però sí que pots, per exemple, afegir còpia de baremacions anteriors per justificar que altres anys sí que et van puntuar un mèrit que ara no tens computat correctament.

 5. Em pot fer el Sindicat seguiment de la reclamació?

  Sí, si estàs afiliat/ada. Per tal que et puguem fer el seguiment, has d’enviar-nos la següent documentació: full amb el barem provisional, documentació justificativa dels mèrits reclamats i la reclamació provisional del barem.

Top