Proposta d’arranjament escolar 2020/21 i criteris

21 / 02 / 2020

Segons ens acaba d’informar la Conselleria, Ahir, 19 de febrer, es va procedir a comunicar als centres la proposta d’arranjament escolar per al curs 2020-2021, que adjuntem.
També ens han enviat els criteris generals per a la modificació de la composició per unitats, llocs de treball docent i altres característiques, en centres de titularitat de la Generalitat que imparteixen educació infantil (2n cicle), educació primària i educació especial i per a la proposta de modificació del nombre d’unitats concertades en centres privats concertats, per al curs 2020-2021.

- Consulta ací els criteris

- Consulta ací la proposta d’arranjament:
Proposta Alacant
Proposta Castelló
Proposta València

- Termini per a presentar al·legacions: fins el 6 de març, mitjançant Xarxa Entitats.
Feu-nos arribar les vostres al·legacions a .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic) per a defensar-les en les direccions territorials.
Gràcies


Publicat al DOGV l’arranjament definitiu 2019

08 / 05 / 2019

RESOLUCIÓ de 3 de maig de 2019, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es publica el catàleg d’unitats, la denominació i altres aspectes de determinats centres docents públics d’Educació Infantil, Educació Primària, Educació Infantil i Primària i Educació Especial, de titularitat de la Generalitat.


Publicat al DOGV l’arranjament definitiu

18 / 05 / 2018

Consulta ací l’arranjament:
RESOLUCIÓ de 16 de maig de 2018, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es publica el catàleg d’unitats, la denominació i altres aspectes de determinats centres docents públics d’Educació infantil, Educació Primària, Educació Infantil i Primària i Educació Especial, de titularitat de la Generalitat.


Proposta d’arranjament escolar 2018/19

28 / 03 / 2018

Nota: Algunes de les comunicacions que ja s’han fet als ajuntaments han sofert modificacions. Les al·legacions s’han de lliurar en 10 dies. Com sempre, des del sindicat ajudarem als centres i als municipis perquè les al·legacions tinguen èxit.


Publicat al DOGV l’arranjament definitiu

21 / 05 / 2017

Consulta ací l’arranjament
RESOLUCIÓ de 18 de maig de 2017, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es publica el catàleg d’unitats, la denominació i altres aspectes de determinats centres docents públics d’Educació Infantil, Educació Primària, Educació Infantil i Primària i Educació Especial, de titularitat de la Generalitat.


Proposta d’arranjament escolar per al curs 2017/18

20 / 04 / 2017

Proposta Alacant
Proposta Castelló
Proposta València

Al·legacions: entre el 25 i el 28 d’abril cal convocar els CEMs per a presentar les al·legacions, si s’escau.
Feu-nos arribar les vostres al·legacions a .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic) per a defensar-les en les direccions territorials.
Gràcies


Publicat l’arranjament definitiu en el DOCV

21 / 06 / 2016

RESOLUCIÓ de 16 de juny de 2016, de la Direcció General de Centres i Personal Docent, per la qual s’arreplega el catàleg d’unitats, les creacions, supressions i modificacions de llocs de treball docents i es publica la plantilla orgànica del cos de mestres dels centres docents públics d’Educació Infantil, Educació Primària, Educació Infantil i Primària i Educació Especial, de titularitat de la Generalitat.


Publicat l’arranjament definitiu

06 / 05 / 2016

RESOLUCIÓ  de 5 de maig de 2016,  de la Conselleria d’Educació,  Investigació,  Cultura i Esport,  per la qual es publica el catàleg d’unitats,  la denominació  i altres aspectes de determinats centres docents públics d’Educació  Infantil,  Educació  Primària,  Educació  Infantil i Primària i educació especial, de titularitat de la Generalitat


Arranjament escolar provisional 2016/17

16 / 03 / 2016

Consulta ací la proposta provisional i feu-nos arribar les vostres al·legacions.

Fes-nos arribar les al·legacions a .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic) i les farem arribar a l’administració per a defensar-les.


Modificació de l’arranjament escolar per al curs 2015/16

26 / 05 / 2015

RESOLUCIÓ de 21 de maig de 2015, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es modifica la Resolució de 31 de març de 2015 i es publica novament el catàleg d’unitats, els llocs de treball docent, la denominació i altres aspectes, dels centres docents públics d’Educació Infantil, Educació Primària, Educació Infantil i Primària i educació especial, de titularitat de la Generalitat.


Models de recurs de reposició

Normativa