Proposta d’arranjament escolar 2018/19

28 / 03 / 2018

Nota: Algunes de les comunicacions que ja s’han fet als ajuntaments han sofert modificacions. Les al·legacions s’han de lliurar en 10 dies. Com sempre, des del sindicat ajudarem als centres i als municipis perquè les al·legacions tinguen èxit.


Publicat al DOGV l’arranjament definitiu

21 / 05 / 2017

Consulta ací l’arranjament
RESOLUCIÓ de 18 de maig de 2017, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es publica el catàleg d’unitats, la denominació i altres aspectes de determinats centres docents públics d’Educació Infantil, Educació Primària, Educació Infantil i Primària i Educació Especial, de titularitat de la Generalitat.


Proposta d’arranjament escolar per al curs 2017/18

20 / 04 / 2017

Proposta Alacant
Proposta Castelló
Proposta València

Al·legacions: entre el 25 i el 28 d’abril cal convocar els CEMs per a presentar les al·legacions, si s’escau.
Feu-nos arribar les vostres al·legacions a .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic) per a defensar-les en les direccions territorials.
Gràcies


Publicat l’arranjament definitiu en el DOCV

21 / 06 / 2016

RESOLUCIÓ de 16 de juny de 2016, de la Direcció General de Centres i Personal Docent, per la qual s’arreplega el catàleg d’unitats, les creacions, supressions i modificacions de llocs de treball docents i es publica la plantilla orgànica del cos de mestres dels centres docents públics d’Educació Infantil, Educació Primària, Educació Infantil i Primària i Educació Especial, de titularitat de la Generalitat.


Publicat l’arranjament definitiu

06 / 05 / 2016

RESOLUCIÓ  de 5 de maig de 2016,  de la Conselleria d’Educació,  Investigació,  Cultura i Esport,  per la qual es publica el catàleg d’unitats,  la denominació  i altres aspectes de determinats centres docents públics d’Educació  Infantil,  Educació  Primària,  Educació  Infantil i Primària i educació especial, de titularitat de la Generalitat


Arranjament escolar provisional 2016/17

16 / 03 / 2016

Consulta ací la proposta provisional i feu-nos arribar les vostres al·legacions.

Fes-nos arribar les al·legacions a .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic) i les farem arribar a l’administració per a defensar-les.


Modificació de l’arranjament escolar per al curs 2015/16

26 / 05 / 2015

RESOLUCIÓ de 21 de maig de 2015, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es modifica la Resolució de 31 de març de 2015 i es publica novament el catàleg d’unitats, els llocs de treball docent, la denominació i altres aspectes, dels centres docents públics d’Educació Infantil, Educació Primària, Educació Infantil i Primària i educació especial, de titularitat de la Generalitat.


Publicat en el DOCV l’arranjament definitiu

07 / 04 / 2015

RESOLUCIÓ de 31 de març de 2015, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es publica el catàleg d’unitats, els llocs de treball docent, la denominació i altres aspectes de determinats centres docents públics d’Educació Infantil, Educació Primària, Educació Infantil i Primària i educació especial, de titularitat de la Generalitat.

Recursos:

  • Es pot interposar recurs de reposició en el termini d’un mes des de l’endemà de la publicació (fins el 8 de maig).
  • Es pot interposar recurs contenciós administratriu en el termini de dos mesos des de l’endemà de la publicació (fins el 8 de juny).

Si us interessa interposar recurs, consulteu els serveis jurídics del sindicat.


Arranjament provisional per al curs 2015/16

07 / 01 / 2015

El termini per fer al·legacions finalitza el dia 21 de gener.


Publicat l’arranjament definitiu

18 / 02 / 2014

Consulta ací l’arranjament en el DOCV
Es pot interposar recurs de reposició en el termini d’un mes des de l’endemà de la publicació (fins el 19 de març)
Es pot interposar recurs contenciós administratriu en el termini de dos mesos des de l’endemà de la publicació (fins el 19 d’abril)
Si us interessa interposar recurs, consulteu els serveis jurídics del sindicat


Normativa

Catàleg d’unitats, les creacions, supressions i modificacions de llocs de treball docents i es publica la plantilla orgànica del cos de mestres

RESOLUCIÓ de 21 de desembre de 2022, de la Direcció General de Personal Docent, per la qual es relaciona el catàleg d'unitats, les creacions, supressions i modificacions de llocs de treball docents i es publica la plantilla orgànica del cos de mestres dels centres docents públics d'Educació Infantil, Educació Primària, Educació Infantil i Primària i d'Educació Especial de titularitat de la Generalitat.
PDF