Ensenyament privat

Acció sindical

STEPV signa l'Acord de Lactància en el sector

La signatura de l’Acord ha tingut lloc presencialment hui divendres 9 de juliol entre l’Administració, organitzacions sindicals i patronals.


PAÍS VALENCIÀ: TERRA DE MÚSICS

dimecres 23 juny 2021 18:10 h | Comenta la noticia

Comissió de seguiment de concertada STEPV tracta la resolució dels àmbits en 1r i 2n ESO i el calendari escolar del curs pròxim

dijous 20 maig 2021 21:22 h | Comenta la noticia

STEPV es reuneix en Comissió Seguiment de la concertada per tractar la resolució dels àmbits en 1r i 2n ESO i el calendari escolar.Cooperatives de l’ensenyament STEPV es reuneix amb la Unió de Cooperatives d’Ensenyament Valencianes (UCEV)

dilluns 10 maig 2021 19:11 h | Comenta la noticia

STEPV ha plantejat dues reivindicacions pendents del sector als representats de la UCEV.


Acció sindical STEPV ENSEYAMENT PRIVAT ES REUNEIX AMB LA PATRONAL D’EDUCACIÓ FECEVAL-CECE.

dilluns 03 maig 2021 21:12 h | Comenta la noticia

El Sindicat ha plantejat una sèrie de temes que afecten directament als professionals tant docents com no docents dels centres privats concertats.


Comissió de seguiment de concertada STEPV-IV NEGOCIA L’ACORD DE LACTÀNCIA EN EL SECTOR.

divendres 30 abril 2021 10:29 h | Comenta la noticia

A més s’ha tractat l’actualització de la borsa de Recol.locació com va sol·licitar el Sindicat en la passada reunió de CS concertada.


Comissió de seguiment de concertada Es negocia en Comissió de Seguiment concertada l’Ordre que fixa el nombre màxim d’alumnat en infantil 3 anys per al curs 2021/22.

divendres 12 març 2021 10:57 h | Comenta la noticia

A més s’ha tractat temes que portàvem demanant fa temps des del sindicat com són: l’actualització de triennis, actualització taules salarials conveni concertada, negociació acord lactància, i problemàtiques en variacions de nòmines que pateix el personal en pagament delegat als centres.Interpreta la nòmina

La nòmina és un document que ens ha d’entregar l’empresa i que és de vital importància perquè ens dóna informació sobre la quantitat cobrada cada mes en funció de les hores que treballem i la nostra categoria laboral.


Reduccions de jornada


La paga de 25 anys del Conveni de Concertada

L’Article 61 del V Conveni Col·lectiu d’Empreses d’Ensenyament Sostingudes Total o Parcialment amb Fons Públics preveu el dret de cobrar una paga extra per part del les treballadores i els treballadors al cumplir 25 anys d’antiguitat en l’empresa (no treballant en el sector).


Vacants en centres concertats

Enllaç Servei Centres Concertats

Darreres Publicacions

Escola Melchor Botella ESMB


Darreres publicacions