Guia de les titulacions de les oposicions 2016 i 2018

Actualitzat el 12 juny 2020 / 11:45 h


 1. Guia de la Resolució sobre l’acreditació dels requisits específics de titulació de les persones participants de les oposicions del cos de mestres de 2016 i 2018 que no van superar les proves

  NOTA IMPORTANT: aquesta resolució no s’ha negociat en Mesa Sectorial, per tant potser hi ha dubtes que no podem resoldre encara fins que la Conselleria no ens done resposta. El Sindicat ha demanat a la Conselleria la convocatòria urgent de la Comissió de Seguiment de l’Acord de Professorat Interí per tractar aquesta resolució.

  NOTA INFORMATIVA: Quan parlem de la primera prova de les oposicions ens referim a l’examen teòric (part A) i el pràctic (part B).

  Si detecteu que ens hem deixat alguna casuística per contestar, feu-nos-ho saber enviant un correu a .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic) i ho incorporarem a aquesta guia.

 2. A qui afecta aquesta resolució?

  Afecta les persones que abans de les oposicions de 2016 i 2018 no estaven en la borsa de treball del cos de mestres i que es van presentar a les esmentades oposicions del cos de mestres i que no van superar la primera prova, consistent en una part A (examen teòric) i una part B (examen pràctic).
  Aquestes persones van ser incorporades a les borses de treball però no se’ls va comprovar si complien amb el requisit de titulació i la Conselleria ha decidit ara fer aquesta comprovació.
  Les titulacions requerides per cada especialitat les trobareu en l’article 2 de la resolució.
  En el següent enllaç trobareu els terminis i l’enllaç al tràmit telemàtic:
  http://www.ceice.gva.es/va/web/rrhh-educacion/acreditacio-de-requisits-de-titulacio

 3. A qui no afecta aquesta resolució?

  A les persones del cos de mestres que ja formaven part de la borsa de treball i que es van presentar a una altra especialitat en les oposicions de 2016 o 2018 i van aprovar la primera prova.
  A les persones de la resta de cossos docents (secundària, PTFP, EOI i ensenyaments artístics). Tampoc a les persones del cos de mestres que ja formaven part de les borses de treball o que s’incorporaren per difícil cobertura o per borsa extraordinària.

 4. Preguntes freqüents

  Vaig presentar-me a les oposicions de 2016 i vaig aprovar la primera prova però no vaig resultar seleccionat/da. En 2018 em vaig tornar a presentar però no vaig aprovar la primera prova. He de presentar la titulació per mantindre’m en borsa?
  No cal que presentes res perquè ja compleixes el requisit d’haver aprovat la primera prova i, per tant, has entrat en la borsa de treball directament.

  Vaig entrar en borsa per una especialitat abans de les oposicions de 2016 (o de 2018) i em vaig presentar per una altra especialitat en les oposicions de 2016 (o 2018) i no vaig aprovar ni tinc la titulació. M’exclouran de la borsa?
  No, però només podràs sol·licitar places en les adjudicacions per l’especialitat en la que estaves en borsa abans de 2016 i no per l’especialitat a la qual et vas presentar a partir de 2016 ja que no compleixes el requisit per optar a places d’eixa especialitat.

  M’han adjudicat una plaça de l’especialitat per la qual em vaig presentar a les oposicions en 2016 (o 2018). Com que ja he treballat he de presentar la titulació igualment?
  La resolució no esmenta res al respecte, però entenem que no cal presentar res perquè la Conselleria ja va revisar la teua titulació quan et van adjudicar i no vas tindre cap problema per a treballar. Així i tot, per assegurar-nos que no tindrà cap problema, presenta la titulació per si de cas. Si la Conselleria ens aclareix aquesta qüestió modificarem aquesta guia per explicar-ho i us avisarem del canvi.

  Em vaig presentar a l’oposició de 2016 (o de 2018) i no vaig aprovar ni tenia la titulació requerida. Aquesta la vaig obtindre amb posterioritat a l’any de l’oposició. Si la presente em mantindré en la borsa?
  No, perquè la resolució deixa molt clar que la titulació s’havia de tindre abans de la finalització del termini d’inscripció a les mateixes. Com que la teua titulació és posterior, encara que la presentes t’exclouran de la borsa. Només en cas que hagueres aprovat la primera prova et mantindries en borsa.

 5. Guia de les titulacions en PDF

  Descarrega’t aquesta guia en PDF.

Top