Reclamacions a les adjudicacions provisionals del concurs de trasllats: secundària i altres cossos

Actualitzat el 08 març 2017 / 16:14 h


 1. M’han puntuat incorrectament al barem provisional, què he de fer?

  És imprescindible que continues reclamant. Cal que enregistres la instància de reclamació oficial degudament emplenada, tot indicant els apartats on la puntuació és incorrecta. A més, has d’indicar la vacant que t’haurien adjudicat en cas que t’hagueren baremat correctament.

 2. On puc enregistrar la reclamació?

  Des del sindicat, et recomanem encaridament que utilitzes els registres de qualsevol de les tres Direccions Territorials d’Educació o dels serveis centrals de la Conselleria d’Educació.

 3. Fins quan puc presentar la reclamació?

  L’últim dia per presentar la reclamació oficial és diferent en funció de la província on tinguem el destí:

  • 16 de març per a Alacant i Castelló
  • 20 de març per a València

   

 4. Puc aportar documentació a la reclamació?

  No pots afegir documentació nova, però sí que pots, per exemple, afegir còpia de baremacions anteriors per justificar que altres anys sí que et van puntuar un mèrit que ara no tens computat correctament.

 5. Em pot fer el sindicat seguiment de la reclamació?

  Sí, si estàs afiliat/da. Per tal que et puguem fer el seguiment, has d’enviar-nos la següent documentació: full amb el barem provisional, full amb el barem definitiu, documentació justificativa dels mèrits reclamats, reclamació provisional del barem, i full amb la destinació provisional que ens han donat i amb la destinació que ens haurien donat si ens hagueren puntuat correctament.

Top