Menys d’un mes per a la Setmana d’Acció Mundial per l’Educació (SAME)

La Campanya Mundial per l'Educació és una coalició internacional d'ONGs, sindicats del món educatiu, centres educatius i moviments de tot tipus compromesos amb el dret a l'educació. Aquest moviment naix el 1999 amb la finalitat d'exigir als governs el compliment del dret a l'educació de totes les persones.

Sota el lema “Jo vote per l’educació, i tu?”, la campanya es mobilitza per sol·licitar nous compromisos internacionals de cara a 2030 mitjançant la Setmana d’Acció Mundial per l’Educació (SAME), que se celebrarà del 20 al 26 d’abril en més de 100 països del món.

Com ja vos anunciàrem a principi, STEPV participa d’aquesta campanya i de la setmana d’acció mundial per l’educació. Es preveu que a l’Estat Espanyol hi haurà mobilitzacions en més de 30 ciutats que comportaran la participació de més de 10.000 alumnes i docents per cridar l’atenció de representants polítics a nivell autonòmic i estatal.

Al País Valencià s’està preparant un gran acte de mobilització, que tindrà lloc probablement el dia 22 d’abril a la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació, a València, i sobre el qual vos anirem informant i confirmant dades.

Des de STEPV vos animem a participar d’aquest acte i de les distintes iniciatives impulsades. En la pàgina www.cme-espana.org/yovotoporlaeducacion podeu trobar diferents propostes que van des de fer-se una foto amb el #jovoteperleducacio i #yovotoporlaeducacion, a participar en jocs educatius com el “Twister de l’educació” o representar “Assemblees de Nacions Unides”. La voluntat és sumar el màxim nombre de persones possible en aquest projecte que no és un altre que el de recolzar una educació de qualitat per a tots i totes. Per això enguany votem per l’educació, i tu?

Podeu trobar més informació en els següents enllaços: