Reclamacions al concurs de trasllats 2018: preguntes freqüents

Actualitzat el 20 febrer 2018 / 10:42 h


 1. Vaig reclamar puntuació provisional incorrecta del barem i no s’ha rectificat. Què puc fer?

  És imprescindible que continues reclamant. Cal que enregistres la instància de reclamació oficial degudament emplenada, tot indicant els apartats on la puntuació és incorrecta. A més, has d’indicar la vacant que t’haurien adjudicat en cas que t’hagueren baremat correctament.

 2. On puc trobar la instància oficial?

  A la web de la Conselleria d’Educació es determinarà si es reclama telemàticament o hi haurà accés a l’enllaç a la instància oficial, doncs a la convocatòria no es determina aquesta aspecte.

 3. On puc enregistrar la reclamació?

  Des del sindicat, et recomanem encaridament que utilitzes els registres de qualsevol de les tres Direccions Territorials d’Educació o dels serveis centrals de la Conselleria d’Educació.

 4. Fins quan puc presentar la reclamació?

  Disposarem de 2 dies hàbils a partir de l’endemà de la publicació de l’adjudicació provisional de destinacions.
  La previsió de publicació adjudicació provisional és divendres 23 de febrer, segons calendari facilitat per Conselleria d’Educació. Si és així finalment, 26 i 27 de febrer seria el termini de presentació reclamacions i/o renúncies. En Sindicat informarà de la publicació i terminis corresponents definitius.

 5. Puc aportar documentació a la reclamació?

  No pots afegir documentació nova, però sí que pots, per exemple, afegir còpia de baremacions anteriors per justificar que altres anys sí que et van puntuar un mèrit que ara no tens computat correctament.

 6. Em pot fer el sindicat seguiment de la reclamació?

  Sí, si estàs afiliat/da. Per tal que et puguem fer el seguiment, has d’enviar-nos la següent documentació: full amb el barem provisional, full amb el barem definitiu, documentació justificativa dels mèrits reclamats, reclamació provisional del barem, i full amb la destinació provisional que ens han donat i amb la destinació que ens haurien donat si ens hagueren puntuat correctament. I per últim reclamació presentada front a l’adjudicació provisional.

 7. Puc desistir o renunciar a la participació al Concurs de trasllats?

  NOVETAT
  Com a novetat d’enguany, si hem participat voluntàriament al concurs, podrem podrem desistir o renunciar a la nostra participació.
  Disposarem de 2 dies hàbils a partir de l’endemà de la publicació de l’adjudicació provisional de destinacions. Serà el mateix termini que per a presentar les reclamacions.

 8. Quan es fan públiques les vacants provisionals del Concurs de Trasllats?

  Abans de la publicació de l’adjudicació provisional de destinacions, s’aprova la relació provisional de vacants.
  Quan es publiquen les vacants provisionals, el Sindicat habilitarà un formulari mitjançant el qual ens podreu fer arribar al·legacions a les mateixes.

Top