Ensenyament privat


Jornades informatives

Comissió de seguiment de concertada

STEPV demana que s'agilitze la publicació de la Resolució del PAM
Comissió de seguiment de concertada STEPV tracta la resolució dels àmbits en 1r i 2n ESO i el calendari escolar del curs pròxim

dijous 20 maig 2021 21:22 h | Comenta la noticia

STEPV es reuneix en Comissió Seguiment de la concertada per tractar la resolució dels àmbits en 1r i 2n ESO i el calendari escolar.Cooperatives de l’ensenyament STEPV es reuneix amb la Unió de Cooperatives d’Ensenyament Valencianes (UCEV)

dilluns 10 maig 2021 19:11 h | Comenta la noticia

STEPV ha plantejat dues reivindicacions pendents del sector als representats de la UCEV.


Acció sindical STEPV ENSEYAMENT PRIVAT ES REUNEIX AMB LA PATRONAL D’EDUCACIÓ FECEVAL-CECE.

dilluns 03 maig 2021 21:12 h | Comenta la noticia

El Sindicat ha plantejat una sèrie de temes que afecten directament als professionals tant docents com no docents dels centres privats concertats.


Comissió de seguiment de concertada STEPV-IV NEGOCIA L’ACORD DE LACTÀNCIA EN EL SECTOR.

divendres 30 abril 2021 10:29 h | Comenta la noticia

A més s’ha tractat l’actualització de la borsa de Recol.locació com va sol·licitar el Sindicat en la passada reunió de CS concertada.


Comissió de seguiment de concertada Es negocia en Comissió de Seguiment concertada l’Ordre que fixa el nombre màxim d’alumnat en infantil 3 anys per al curs 2021/22.

divendres 12 març 2021 10:57 h | Comenta la noticia

A més s’ha tractat temes que portàvem demanant fa temps des del sindicat com són: l’actualització de triennis, actualització taules salarials conveni concertada, negociació acord lactància, i problemàtiques en variacions de nòmines que pateix el personal en pagament delegat als centres.


Comissió de seguiment de concertada STEPV-Iv demana que s’especifique en la resolució uns criteris clars per a l’avaluació de l’alumnat absentista.

diumenge 07 març 2021 18:54 h | Comenta la noticia

El passat dijous 4 de març es va tractar en reunió Comissió Seguiment concertada la Resolució sobre l’adaptació del currículum, les programacions didàctiques, els criteris d’avaluació, promoció i titulació per al curs 2020-2021.


Comissió de seguiment de concertada STEPV-Iv es reuneix en Comissió Seguiment Concertada per tractar el nou Projecte de Decret d’Orientació Educativa.

divendres 05 febrer 2021 15:19 h | Comenta la noticia

La necessitat que aparega en l’articulat del decret la figura de l’orientador/a d’infantil i primària en tots els centres sostinguts amb fons públics.La paga de 25 anys del Conveni de Concertada (Paga d’antiguitat)

L’Article 66 del VII Conveni Col·lectiu d’Empreses d’Ensenyament Sostingudes Total o Parcialment amb Fons Públics preveu el dret de cobrar una paga extra per part del les treballadores i els treballadors al complir 25 anys d’antiguitat en la mateixa empresa.


Els acomiadaments en l’ensenyament privat concertat


Reduccions de jornada


Cartell Diptic_Paga_de_25_anys

Com interpretar la teua nòmina

Cartell Diptic_Paga_de_25_anys

Cartell Diptic_Paga_de_25_anys

Vacants en centres concertats

Enllaç Servei Centres Concertats

Darreres Publicacions

Escola Merchor Botella

Intersindical inclusiva


Darreres publicacions