Reforma educativa

STEPV es reuneix amb l’associació de professorat d’economia (APACEPV)

Les matèries associades a l’especialitat d’Economia també perden hores lectives

Un moment de la reunió telemàtica amb APACEPV

STEPV

dimarts 17 maig 2022 18:50 h

STEPV s’ha reunit amb representants de l’Associació de Professors d’Administració, Comerç i Economia del País Valencià (APACEPV) per a tractar el currículum de secundària. Les matèries relacionades amb l’economia en secundària actualment són Iniciació a l’Activitat Emprenedora i Empresarial (optativa en els quatre cursos d’ESO) i Economia (optativa en 4t d’ESO).

Continuaran sent matèries optatives però el seu pes curricular perd hores en relació amb la situació actual

En la proposta curricular de Conselleria, les matèries relacionades són Emprenedoria Social i Sostenibilitat (2n ESO), Taller d’Economia (3rESO) i Economia i Emprenedoria (4tESO). Continuaran sent matèries optatives però el seu pes curricular perd hores en relació amb la situació actual.
Aquesta ha estat la preocupació que han transmés al sindicat el professorat de l’APACEPV, entre altres qüestions. STEPV s’ha compromés a traslladar a la Conselleria les seues propostes i a convidar una representació de l’associació a la mesa de negociació quan es convoque.

Etiquetat com a

economia currículum

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR