Reforma educativa

STEPV es reuneix amb l’Assemblea de Professorat de Filosofia per a tractar el currículum

El Sindicat recull les reivindicacions del col·lectiu

Representants de l'APFPV en la seu de STEPV

dimecres 04 maig 2022 12:31 h

STEPV està fent una roda de contactes amb les diverses associacions de professorat de les diferents especialitats docents per a analitzar la situació del currículum de secundària i batxillerat.

El professorat de Filosofia porta llei educativa rere llei educativa perdent hores

Representants de STEPV s’han reunit amb representants de l’Assemblea de Professorat de Filosofia per a tractar la situació de la matèria en el currículum derivat de la LOMLOE. Els representants de l’Assemblea van explicar que les matèries dependents del professorat de l’especialitat de Filosofia porta llei educativa rere llei educativa perdent hores. Valors ètics per fi deixa de ser l’«espill» de Religió, però ja només estarà en un curs. També van explicar que s’havien reunit amb la Conselleria per tal de traslladar-los les seues inquietuds respecte al nou currículum derivat de la LOMLOE i concretat en el RD d’ensenyaments mínims de Secundària i el de Batxillerat, ja que l’assignatura, novament pot perdre hores en primer de batxillerat.

L’actual RD de mínims del Ministeri pràcticament no contempla l’assignatura a l´ESO, per la qual cosa, han de ser les comunitats autònomes les que regulen la seua impartició. El col·lectiu, relativament satisfet amb els compromisos de Conselleria, va requerir al Sindicat de fer el seguiment de les matèries dependents de Filosofia per tal de garantir que es compleixen els compromisos de la Conselleria.

STEPV assumeix les reivindicacions de l’Assemblea de Professorat de Filosofia i es va comprometre a remetre’ls l’esborrany quan arribe oficialment al Sindicat i va convidar els seus representants a assistir a la Mesa Sectorial corresponent.

Etiquetat com a

filosofia currículum

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR