Polítiques educatives

Els currículums dels Ensenyaments Professionals de Música i Dansa, a consulta pública

El passat 10 de novembre es va publicar la resolució per la qual se sotmeten al tràmit d’informació pública els projectes de Decret, del Consell, d’Ordenació i Currículum dels Ensenyaments Professionals de Música i Dansa al País Valencià

dijous 17 novembre 2022 09:56 h

Les al·legacions es poden presentar des del portal GVA fins el 4 de desembre i també es poden enviar directament a .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic) i .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)

El Sindicat anima al professorat a participar en el tràmit d’informació pública i en el document que passarà per Mesa Sectorial

El document resultant d’aquest tràmit de consulta pública passarà per Mesa Sectorial cap al mes de gener. STEPV compartirà eixe nou esborrany per tal de poder recollir esmenes i aportacions prèviament a la celebració de la corresponent mesa de negociació, tot i així el Sindicat anima al professorat a participar també en el tràmit d’informació pública.
Enllacem el links corresponents:
- Esborrany Música
- Esborrany Dansa


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR