Oposicions

La Conselleria presenta l’oferta pública d’ocupació definitiva

Les especialitats del cos de professorat d’Art Plàstiques i Disseny i les d’algunes especialitats de PTFP es convocaran en 2017

dijous 25 febrer 2016 14:03 h

La Conselleria d’Educació ha presentat aquest matí en Mesa Sectorial l’oferta definitiva de places per a les oposicions de 2016. Han modificat algunes places respecte a la proposta anterior, en concret:

- Biologia: de 20 places passen a 10.
- S’incorpora l’especialitat de FOL (Secundària) amb 10 places.
- Les especialitats del cos de professorat d’arts plàstiques i disseny també s’han modificat, com es pot veure en el document adjunt. A més, s’afegeix l’especialitat de Volum.
- Les especialitats de Professorat Tècnic de FP de Cuina i Pastisseria, Manteniment de Vehicles, Mecanitzat i Manteniment de Màquines i Perruqueria es convocaran en 2017, no enguany, tal i com havia sol·licitat STEPV. El motiu és que hi ha professorat que no té el requisit del màster pedagògic i l’administració ha regulat un curs per poder obtindre aquest requisit. El problema és que el curs finalitzarà coincidint amb les oposicions i no es podran presentar.
Quant als cossos d’ensenyaments artístics, STEPV ha sol·licitat que s’ajornen també al curs que ve, per donar temps al professorat afectat a preparar-les en condicions. Finalment, la Conselleria ha acceptat que les especialitats del cos de Professorat d’Art i Disseny s’ajornen al curs que ve, tot i que la resta de l’oferta dels cossos d’ensenyaments artístics es mantindran per aquest curs.
El Sindicat ha ratificat la seua postura de condicionar l’oferta a un pla d’estabilitat per al professorat interí.
També ha tornat a sol·licitar una reunió per a tractar la problemàtica generada en les oposicions de 2015 respecte a les actuacions d’alguns tribunals per evitar que es tornen a repetir en les oposicions de 2016.

- Descarrega’t l’oferta definitiva
Aclariment: Les especialitats que es convocaran en 2017 apareixen en l’oferta perquè el decret d’oferta abraça dos anys. És a dir, que el nombre total de places apareixeran en el decret d’oferta, la qual cosa no significa que totes es convoquen en 2016.
En la convocatòria d’oposicions de 2016 no apareixeran les especialitats que es convocaran en 2017. Aquesta convocatòria d’oposicions encara està per negociar en Mesa Sectorial.

Quines especialitats s’oferten en 2016 i quines en 2017
Descarrega’t el document ací

Etiquetat com a


Comentaris

María José Miralles Bonillo

25 febrer 2016 / 19:27 h

Stepv es el sindicato mayoritario,no hace mucho publicó que iba a intentar paralizar las oposiciones en base a una serie de puntos .No veo nada sobre esto.Después de las elecciones sindicales se nos dijo que la transparencia sería lo más importante pero sigo sin ver las actas con las intervenciones de los miembros de la mesa,y se comprometieron a hacerlo,no me gusta.


Montserrat Guarque Guinot

25 febrer 2016 / 23:12 h

Ens había dit el sindicat que no hi haurien oposicions, crec qué aquest sindicat me está defraudan, encara hi ha gent de la especialitat de administració d’ empresa que no te desti definitiu i han tret 10 places no entec res.


Albert David Mondragón

26 febrer 2016 / 10:49 h

Bon dia, ahir em vaig assabentar, que per 2on any, després d’haver-se anunciat, es tornen a anul·lar algunes places de FP.
la Sra.Català ja va anunciar 5 places de “Mecanitzat” amb una nota de premsa, i després les retiraren en l’Oferta d’Ocupació.
El Sr. Marzà va anunciar 10 places, i ara les retira.

Els que decideixen, no valoren que centenars de persones estem estudiant, praticant les proves als tallers, i hem condicionat totalment les nostres vides per treballar i estudiar alhora ??

La raó és que puguen concòrrer interins sense carrera, ni màster, i que els done temps a fer un curset de 3 mesos, per opositar en igualtat de condicions amb els demés.

Em sembla molt POC SERIÓS, i una gran INJUSTICIA.


Ana Cristina Felici Gonzalez

26 febrer 2016 / 11:13 h

NECESSITE EXPRESSAR LA MEUA OPINIO RESPECTE A L’OFERTA DEFINITIVA D’OPOSICIONS 2016: ME SEMBLA MOLT BE QUE HI HAJA COMPANYS QUE SAPIGEN QUE EN 2017 TINDRAN OPOSICIONS DE LA SEUA ESPECIALITAT, PERO LO QUE ME SEMBLA MOLT TRAÏCIONER ES QUE A MENYS DE 4 MESOS SE’LS OCORRA CONVOCAR UNA NOVA ESPECIALITAT (FOL), QUE NO S’HAVIA TINGUT EN CONTE EN NINGUN BORRADOR. ME SEMBLA UNA FALTA DE RESPECTE, TOTALMENT DISCRIMINATORI I MOLT POC SERIO. ENCARA QUE PENSE QUE TANT ACADEMIES, PREPARADORS I FINS I TOT INSPECTORS DE DITA ESPECIALITAT TINDRIEN MOLT QUE DIR AL RESPECTE. ¿ FINS QUAN ESTE INTERES I NEGOCI TAN OSCUR?


Luis Torregrosa Ramírez

26 febrer 2016 / 11:50 h

Esta oferta supone “de facto” una   nueva rebaremación encubierta en muchas especialidades ,puesto que muchos interinos si no nos toca la lotería y aprobamos,volveremos a perder un montón de posiciones en nuestras respectivas listas.No se entiende nada.Si alguien esta pensando que no queremos estudiar ,que se entere de una vez que estudiar mucho no supone automáticamente que se apruebe y menos con el sistema de bolas que esta en vigor .Siento lástima por la izquierda y su pudor a la hora de aplicar políticas educativas.Señores no se puede poner una vela a Dios y otra al diablo.


Diego Aguilera Pineda

26 febrer 2016 / 22:13 h

Ya esta bien! Para cuando aquellos que convocan oposiciones van a ver lo evidente? Yo trabajo como interino en PGA, se convocan 10 plazas. A fecha de hay 57 funcionarios en expectativa y 63 vacantes en la Comunidad, quedaran pues 7 y alguna por jubilación, que garantía tiene un interino que no apruebe? Con este proceso ninguna. Que estudiemos dirá alguno, pues claro pero nos envían a sitios nuevos, con asignaturas nuevas, cursos de inglés, que nos reciclemos, a algunos que se saquen el equivalente al máster, en los centros que participemos en todo. Tal vez deberíamos desentendernos e ir a nuestra bola pero nos gusta nuestra profesión y que nuestros alumnos salgan preparados, porque no se anuncian las plazas ahora para 2017 y tendremos tiempo para todo, porque cuando la Conselleria hace caso omiso de las peticiones del sindicato mayoritario este no se levanta de la mesa, el gobierno ha cambiado pero porque sea más afín de lo que se trata es de defender a los trabajadores de la enseñanza porque por eso depositamos mayoritariamente nuestra confianza en el STEPV, otros nos abandonaron antes y sinceramente esperaba más del nuestro Conseller


Diego Aguilera Pineda

26 febrer 2016 / 22:42 h

Vuelta a sacar plazas sin sentido, 10 de PGA cuando se van a adjudicar a 57 provisionales i hay 60 vacantes, igual el sistemas informática cuando deben adjudicar provisionales y ya hubo oferta el año pasado, tenemos que cambiar cada curso de asignaturas, de centros y de lugares de residencia (somos interinos y va con el cargo ya lo se), se nos exigió capacitación en valenciano y nos la tuvimos que pero hasta 2017 no se exigirá, ahora a por el inglés, en los centros se nos exige lógicamente participación en las actividades y al final como premio hacen lo mismo de suempre, sacar plazas tarde y mal sin un estudio serio de las necesidades del sistema educativo. Pensaba que después de 24 años de ineptitud habría un cambio en la firma de actuar. Porque no estudiar a principio de curso las necesidades reales y ofertar en ese momento las opos de 2017?Y que hace STEPV, las declaraciones están bien pero a veces hay que decir BASTA y levantarse de la mesa aunque tengas afinidad con tu interlocutor. Los que apoyamos a STEV somos los afiliados eso no lo debéis olvidar como hicieron otros


Francisco Varo Gomis

27 febrer 2016 / 18:31 h

Que no se¨ls oblide que el sindicat va guanyar grácies als interins.


Marc Candela Ruiz

28 febrer 2016 / 10:28 h

La Conselleria ha apostat perquè enguany hi haguera una oferta pública d’ocupació el més ampla possible. Ja sabeu que STEPV no hi està d’acord perquè, entre altres coses, no es garanteix l’estabilitat del professorat interí. També hem argumentat en la línia d’alguns comentaris d’aquest fil, quant al professorat en expectativa. Finalment, i després de diverses reunions, la Conselleria ha decidit mantindre l’oferta i ajornar per a l’any que ve algunes especialitats.
Si haguérem abandonat la mesa de negociació potser ni tan sols s’hagués aconseguit això, perquè almenys aquesta Conselleria, a diferència de l’anterior, escolta, valora i contesta les nostres propostes. Una altra cosa és que no ens agraden o ens agraden parcialment les respostes i les decisions que prenen.
Nosaltres no hem dit MAI que no hi hauria oposicions, com comenta Montserrat. No es poden confondre les propostes del sindicat amb la decisió de Conselleria.
I finalment, i pel que comenta Maria José, a la Conselleria anterior ja li vam demanar que publicaren les actes. Ho tornarem a demanar a la nova Conselleria, cap problema. Jo només espere que no siga una mostra de desconfiança cap a l’únic sindicat que ha aconseguit derogar l’acord de 2013, que ha aconseguit que es reconega el dret de tot el professorat interí a cobrar els sexennis, que ha aconseguit agilitzar el pagament de les nòmines de principi de curs, que treballa colze a colze amb el professorat interí, etc.
Gràcies


María José Miralles Bonillo

29 febrer 2016 / 00:07 h

Marc.,desconfianza,desde luego que no.Más bien pedir lo que todos reclamamos: transparencia .Queremos saber lo que se dice en las mesas no sólo por parte del STEPV sino del resto de interlocutores.Ver las actas evita las diferentes interpretaciones que se suelen dar en ” vamos a contar verdades” ,titulares de prensa etc…y también asegurarnos que lo que se dice luego se defiende.,nada más.Prefiero decirlo directamente y que cada uno lo interprete como quiera.Ese ya no es mi problema.
Gracias por contestar.


María José Miralles Bonillo

29 febrer 2016 / 19:47 h

http://stepv.intersindical.org/noticies/article/stepv_proposa_la_paralitzacio_de_loferta_publica_docupacio_per_a_2016


Elena Heredia Otero

30 abril 2016 / 21:42 h

voldria comentar que no em sembla just que no es conten en les Opos el treball i l’experiència de una persona que a falta de convocatòria estos anys, ha hagut de buscar-se la vida en la Concertada a pesar de tener mentalitat de “Pública”  que es lo que sempre s’ha viscut en casa.El seu treball es tan vàlid que m’agradaria m’explicarem perquè no conta.
Gràcies.


Alicia Marti Climent

02 maig 2016 / 11:19 h

Hola Elena,
En el barem per a la valoració de mèrits, com sempre, a l’apartat d’experiència docent prèvia es contemplen els serveis prestats en altres centres, que no són públics.
“1.3 Per cada any d’experiència docent en especialitats del mateix nivell educatiu que l’impartit pel cos de Mestres en altres centres: 0, 5000 punts
Per cada mes: 0,0400 punts
Documentació acreditativa:
Certificat del director amb el vistiplau del Servici d’Inspecció Educativa, fent constar la duració real dels servicis.”
Justament aquesta part del barem prové de normativa estatal i fa molts anys que no ha variat.
Salut!


María José Miralles Bonillo

04 maig 2016 / 20:33 h

Siguen sin enseñar las actas, una pena ,antes de las elecciones aparecieron algunas,quizás interesaba,ahora parece que cuando se lucha supuestamente por la transparencia no aparece ninguna.Sigo insistiendo.Gracias.


Alejandro Vazquez Felipe

16 gener 2017 / 08:47 h

Estoy totalmente de acuerdo con Maria José.  El sindicato es nuestro representante e intermediador. Tenemos derecho a transparencia total.  Es más,  yo iría más allá de exigir las actas,  y a aparte de éstas pediría las grabaciones de las reuniones.  Eso sí sería transparencia.


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR