Mobilitzacions

STEPV dona suport a la manifestació del professorat de Música

Es manifesten diumenge 22 de maig a València en protesta per la pèrdua d’hores lectives en el currículum

Cartell de convocatòria de la manifestació organitzada pel professorat

STEPV

dimarts 17 maig 2022 07:56 h

El professorat de Música de secundària ha convocat una manifestació el pròxim diumenge 22 de maig, que eixirà des de la Plaça Sant Agustí de València, en rebuig a la proposta de currículum que ha elaborat la Conselleria d’Educació i que retalla hores lectives d’aquesta matèria.

L’assignatura de Música desapareix en 3r d’ESO

En concret, l’assignatura de Música desapareix en 3r d’ESO, un moment clau, segons el professorat, per a consolidar els coneixements de l’assignatura impartits en els cursos anteriors donada la maduresa de l’alumnat. De fet, l’alumnat de 3r d’ESO és el que més pes té en el projecte com sona l’ESO, per exemple, que aplega milers d’alumnes dels instituts del País Valencià. Aquesta assignatura serà substituïda, si es confirma la proposta de Conselleria, per una optativa anomenada Creativitat musical i en 4t d’ESO es tornaria a oferir com a optativa (com actualment) però amb el nom de Música una altra vegada.
Que la matèria només s’impartisca en el primer cicle d’ESO, és a dir, en 1r i 2n, significa que perd interés per a l’alumnat si no veu que hi ha continuïtat posteriorment.
El professorat de Música ha reaccionat al currículum amb la convocatòria d’una manifestació el pròxim 22 de maig a València. STEPV dona suport al col·lectiu i a la manifestació, com així els va comunicar en una reunió recent.

Un moment de la reunió entre representants de STEPV i del professorat de música:


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR