Reforma educativa

STEPV es reuneix amb l’Associació de Professorat d’Informàtica per a tractar el currículum

El col·lectiu manifesta la seua inquietud per la desaparició d’hores en els currículums

dilluns 02 maig 2022 11:22 h

STEPV està fent una roda de contactes amb les diverses associacions de professorat de les diferents especialitats docents per a analitzar la situació del currículum de secundària i batxillerat.

El currículum d’aquesta especialitat es configura autonòmicament

Representants de STEPV s’han reunit telemàticament amb representants de l’Associació del Professorat d’Informàtica (APICV) per a tractar la situació de la matèria en el currículum derivat de la LOMLOE.
La particularitat d’aquesta especialitat és que només existeix en Andalusia i el País Valencià com a matèria optativa en l’ESO i, per tant, el currículum d’aquesta especialitat es configura autonòmicament. La inquietud del col·lectiu després de conéixer el nou Reial Decret que estableix els currículums mínims en secundària i l’esborrany de currículum que s’ha filtrat els darrers dies és que passarà amb el professorat d’aquesta especialitat, ja que pràcticament desapareix del mapa l’especialitat d’informàtica, tot i que encara falta concretar la distribució horària de les diferents assignatures de secundària i batxillerat. A més, manifesten la seua preocupació per l’alumnat, si es perden opcions per a triar una matèria com Informàtica, en una societat que viu constantment vinculada als dispositius informàtics.
La Conselleria encara no ha donat resposta a l’APICV sobre com s’organitzarà la càrrega lectiva per al professorat d’Informàtica. STEPV estarà atent al desenvolupament del currículum autonòmic per tal de garantir que no es perden llocs de treball i traslladarà les reivindicacions del professorat d’informàtica a la mesa sectorial, representats per APICV als quals el sindicat ha convidat a participar en les negociacions.

Etiquetat com a

informàtica currículum

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR