Reforma educativa

STEPV es reuneix amb l’Associació Valenciana de Professorat de Dibuix per a tractar el currículum

La matèria desapareix de 2n i 4t d’ESO, segons la proposta del nou currículum

Un moment de la reunió celebrada la setmana passada

diumenge 08 maig 2022 11:30 h

STEPV està fent una roda de contactes amb les diverses associacions de professorat de les diferents especialitats docents per a analitzar la situació del currículum de secundària i batxillerat.

L’AVPD reivindica la necessitat de la matèria de dibuix per a l’alumnat, en una societat tecnològica on prima la imatge

Representants de STEPV s’han reunit amb representants de l’Associació Valenciana de Professorat de Dibuix (AVPD) per a tractar la situació de la matèria en el currículum derivat de la LOMLOE. Els representants de l’Associació van defensar que la matèria havia de mantindre la seua presència en 2n i 4t d’ESO, ja que, segons la proposta curricular de la Conselleria, sembla que pot desaparéixer en aquests cursos. També genera incerteses la càrrega d’hores lectives assignades a les diferents matèries de la especialitat, ja que amb les últimes reformes educatives ja s’han perdut hores de classe en aquestes matèries.
L’AVPD reivindica la necessitat de la matèria de dibuix per a l’alumnat, en una societat tecnològica on prima la imatge i els seus codis que s’han de saber interpretar. A més, la matèria és necessària en cicles de formació professional i diverses enginyeries. És per això que també reivindiquen l’extensió del batxillerat artístic a més instituts, ja que actualment s’ofereix en molt pocs centres, i la seua presència en la resta de batxillerats.
STEPV comparteix les reivindicacions de l’Associació Valenciana de Professorat de Dibuix i es va comprometre a defensar les seues reivindicacions davant la Conselleria d’Educació i ser-hi present en la corresponent mesa de negociació.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR