Oposicions

Promoció Interna: Especialitats del Cos de Catedràtics de Música i Arts Escèniques

Després de publicar les especialitats que es convocaran per accés lliure, la Conselleria ha fet públiques les especialitats que s’ofertaran per promoció interna, per al professorat funcionari de carrera del cos de professors de música i arts escèniques

dimecres 11 març 2015 08:30 h

S’ofertaran 108 places: 101 són per a Música, 3 per a Art Dramàtic, i 4 per a Dansa.

A més d’aquest sistema de promoció interna, s’ofertaran 10 places d’accés lliure per a professorat interí o extern al sistema

Música: especialitats de Cant, Clarinet, Composició, Contrabaix, Direcció de cor, Direcció d’orquestra, Fagot, Flauta travessera, Guitarra, Història de la Música, Música de Cambra, Oboe, Pedagogia, Percussió, Piano, Saxofó, Trombó, Trompa, Trompeta, Tuba, Violí, Viola i Violoncel.
Art Dramàtic: Dicció i expressió oral, Expressió corporal i Interpretació.
Dansa: Dansa Contemporània i Dansa Espanyola.

A més d’aquest sistema de promoció interna, s’ofertaran 10 places d’accés lliure per a professorat interí o extern al sistema educatiu.
Més informació ací.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR