Oposicions

Les oposicions a catedràtics de música i arts escèniques, pendents dels temaris

Els temaris, que s’estan redactant, s’enviaran al Ministeri per a la seua publicació.

diumenge 08 febrer 2015 09:23 h

Davant les consultes sobre la inexistència de temaris de les especialitats anunciades per a les oposicions de 2015 per al cos de catedràtics de música i arts escèniques, l’ISEA ha explicat al Sindicat que s’estan redactant els temaris i que s’enviaran al Ministeri d’Educació per a la seua publicació.

La majoria del professorat interí no té l’oposició aprovada per entrar per borsa extraordinària

Ara bé, fins que no es publiquen no es poden convocar oposicions en aquest cos.

STEPV proposarà en la mesa de negociació on es tracte l’oferta pública d’ocupació que no es convoquen oposicions en aquest cos (ni el procés d’accés a càtedres que també està previst) fins que no estiguen els temaris i fins que no negociem un nou acord que impedisca la rebaremació del professorat interí.

Recordem que en el cos de catedràtics de música i arts escèniques almenys la meitat de la plantilla són docents interins, la immensa majoria sense oposició aprovada per accedir per borsa extraordinària, amb la qual cosa la rebaremació de les borses en cas d’oposicions afectarà greument l’estabilitat de les plantilles actuals i comdemnarà a l’atur a molts docents interins.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR