Professorat interí

STEPV, CPI i AFID convocaran vaga de professorat interí el pròxim 25 de febrer

La Conselleria es nega a negociar un nou acord abans de les oposicions

Encara Signes (CPI) i Marc Candela (STEPV) en la roda de premsa que anunciava les mobilitzacions acordades

STEPV

divendres 30 gener 2015 14:55 h

Les assemblees convocades aquesta setmana per STEPV, AFID i CPI han acordat convocar mobilitzacions del professorat interí aquests mes de febrer, davant la negativa de la Conselleria d’Educació de negociar un nou acord de professorat interí abans de les oposicions de 2015.

En acabar la vaga, es convocaran assemblees per a continuar amb la mobilització del professorat interí

Recordem que en 2013 es va reordenar el professorat del cos de mestres i d’algunes especialitats de secundària després de les oposicions, la qual cosa va comportar la reordenació en les llistes d’uns 1400 docents i la pèrdua d’accés a vacant en les adjudicacions.
En 2015 tornaran a convocar oposicions que afectaran al cos de secundària, EOI, FP i Ensenyaments Artístics Superiors i, per tant, el nombre de docents reordenats en les borses augmentarà.
Per evitar-ho STEPV ha proposat en Mesa Sectorial la negociació d’un nou acord que retorne als criteris anteriors i recupere el professorat rebaremat. El Sindicat argumenta, entre altres coses, que la majoria sindical que va signar l’acord de 2013 ja no existeix després de les eleccions sindicals del 4 de desembre.
Davant la negativa del Director General de Personal a negociar un nou acord, i de la consellera d’educació, M. José Català, a reunir-se amb STEPV, les assemblees de professorat interí han acordat les mobilitzacions següents:
- 4 de febrer: concentracions a Alacant (Casa de les Bruixes) i a València (Plaça Manises) a les 18h.
- Recollida de signatures de professorat i suports de claustre per a exigir la negociació d’un nou acord abans de les oposicions.
- Vaga de professorat interí el 25 de febrer.
En acabar la vaga, es convocaran assemblees per a continuar amb la mobilització fins aconseguir la negociació o inaplicació de l’acord en les oposicions de 2015.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR