Oposicions

Les oposicions de 2015 comportaran la segona onada de rebaremacions del professorat interí

CPI i STEPV convocaran mobilitzacions pròximament i proposaran a les assemblees d’interins la convocatòria d’una vaga per al febrer

dissabte 24 gener 2015 18:27 h

La Coordinadora de Professorat Interí (CPI) s’ha reunit aquest matí a la localitat de Canals, reunió que ha coincidit amb la publicació per part de la Conselleria d’Educació de la proposta de places per especialitats que es convocaran en les pròximes oposicions de 2015. A la reunió, també hi han assistit membres de STEPV.

STEPV i CPI exigeixen a la Conselleria d’Educació la negociació d’un nou acord abans de la convocatòria de les oposicions

Davant d’aquesta proposta, la CPI i STEPV volen manifestar el següent:

1. Les oposicions de 2015 comportaran una segona onada de rebaremacions en les especialitats que no van ser convocades en 2013. El professorat que va tindre moratòria en 2013 i no va aprovar serà rebaremat en 2015 si no aprova la fase completa d’oposicions.

2. Si es manté l’oferta anunciada per la Conselleria, afectarà 36 borses de treball, i el professorat que no tinga res aprovat en el passat serà automàticament reordenat i perdrà el lloc actual en la borsa. En les oposicions de 2013 va afectar uns 1.400 docents, majoritàriament del cos de mestres. En 2015, la rebaremació s’ampliarà als altres cossos docents (secundària, FP, EOI, música i dansa) en les borses de les especialitats afectades per les oposicions. Això suposarà que centenars d’interins se sumaran als reordenats en 2013.

3. La Coordinadora de Professorat Interí i STEPV rebutgen la convocatòria d’oposicions mentre no es modifique l’acord d’interins per a tornar als criteris d’ordenació anteriors. Per això, exigeixen a la Conselleria d’Educació la negociació d’un nou acord abans de la convocatòria de les oposicions, per evitar aquesta segona onada de rebaremacions.

4. L’acord de professorat interí de 2013 ha perjudicat el professorat interí i el sistema educatiu valencià. En cap sector laboral se substitueix uns treballadors i treballadores formats i qualificats per uns altres.

5. La CPI i STEPV han acordat proposar a les assemblees convocades la setmana que ve, la convocatòria de mobilitzacions per evitar la rebaremació i no descarta, si així ho acorden les assemblees, convocar vaga de professorat interí per al mes de febrer.

Canals, 24 de gener de 2015

Consulta ací la proposta d’especialitats per a les oposicions

Etiquetat com a

oposicions

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR