Ensenyaments de Règim Especial

STEPV guanya una sentència que permetrà incorporar més aspirants a les oposicions d’Art i Disseny de 2021

Aquesta sentència no afecta les persones ja seleccionades i permetrà que altres no seleccionades es puguen nomenar funcionàries de carrera, si és el cas

divendres 23 febrer 2024 14:11 h

Aquest matí la Directora General ha explicat en Mesa Sectorial que han decidit aplicar la sentència guanyada per STEPV contra la prova pràctica per a demostrar la tutela de les investigacions de l’alumnat en les especialitats d’Art i Disseny en les oposicions de 2021

La Conselleria d’Educació ha convocat els tribunals d’oposició de 2021

STEPV va presentar un recurs contra les oposicions del cos de professorat d’arts plàstiques i disseny en 2019 i 2021 contra l’exigència de dur a terme una prova pràctica per a demostrar la capacitat de tutela de les investigacions de l’alumnat, ja que aquesta prova només s’exigeix, segons el RD 276/2007, als ensenyaments artístics que només imparteixen ensenyaments superiors, és a dir, Conservatoris Superiors, però no en els ensenyaments d’art i disseny, que imparteixen cicles i ensenyaments superiors.
En els recursos presentats, STEPV al·legava al tribunal que, en cas d’estimar-los, no afectara de cap manera les persones que havien superat els processos selectius, cosa que va ser plenament acceptada pel tribunal de justícia (com resaltem en groc en la sentència de 2021 que adjuntem).
La Conselleria d’Educació ha convocat els tribunals d’oposició de 2021 per a demanar-los que rebaremen les oposicions atenent la sentència i excloent la prova pràctica, cosa que no es va fer respecte a les oposicions de 2019. En tot cas, aquesta nova baremació no afectarà en cap cas a les persones seleccionades si no que, en tot cas, podrà afavorir alguna persona aspirant si, en no considerar-li l’esmentada prova pràctica, ara guanyara la plaça. En aquest cas, la Conselleria l’afegiria a la llista de persones seleccionades i no perjudicaria ningú.
STEPV vol deixar molt clar aquest punt, per evitar inquietuds entre les persones seleccionades, que, insistim, no es veuran afectades de cap manera.
El Sindicat es posa a disposició del professorat que es puga veure afectat positivament per la sentència per aclarir-li qualsevol dubte que puga tindre.

Enllacem ací la sentència que s’aplicarà en les oposicions de 2021


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR