Oposicions

Conselleria publica la distribució per especialitats de les oposicions de 2015

409 són de mestres, 174 de Secundària, 37 de professors de FP, 25 d’EOI, i 10 per a Catedràtics de Música i Dansa.

dissabte 24 gener 2015 12:42 h

La Conselleria convocarà un total de 655 llocs de personal docent no universitari corresponents a l’Oferta d’Ocupació Pública, tant de 2015 com l’any 2014 ja que, enguany, l’oferta d’ocupació s’acumula amb la de 2014. Del total de l’oferta, el 33% és de places d’anglès.

La proposta de la Conselleria ha de ser tractada encara en les meses de negociació d’Educació amb les organitzacions sindicals.

La distribució per especialitats és la següent:

Mestres 409
Llengua estrangera: anglès 164
Educació Infantil 55
Audició i Llenguatge 50
Pedagogia Terapèutica 50
Educació Primària 50
Educació Física 20
Música 20
Secundària 174
Anglès 32
Orientació Educativa 30
Llengua Castellana i Literatura 20
Geografia i Història 20
Matemàtiques 17
Educació Física 15
Física i Química 10
Biologia i Geologia 10
Formació i Orientació Laboral 7
Intervenció Sociocomunitària 5
Economia 5
Processos de Producció Agrària 3
Professors tècnics de Formació Professional 37
Operacions i equips de producció agrària 7
Cuina i Pastisseria (ANUL·LADA EN LA MESA DEL 25 FEBRER) 5
Instal·lacions i manteniment d’equips tèrmics i de fluids 5
Instal·lacions electrotècniques 5
Mecanitzat i manteniment de màquines (ANUL·LADA EN LA MESA DEL 25 FEBRER) 5
Serveis a la comunitat 5
Sistemes i aplicacions informàtiques 5
Escoles oficials d’idiomes 25
Anglés 20
Francés 5

NOTA: les places ofertades en les especialitats de Cuina i Pastisseria i Mecanitzat i manteniment de vehicles es van anul·lar en la Mesa Sectorial del 25 de febrer. Aquestes 10 places passen al cos de mestres. El motiu de l’anul·lació és que no tenen encara màster i és requisit.

Finalment, s’oferiran 10 llocs del Cos de catedràtics de Música i Arts Escèniques, de les que hi haurà una de Composició, de Direcció d’Orquestra, de Guitarra, de Música de Cambra, i Piano, dos d’Història de la Música i dues de Pedagogia. Així mateix, dins de l’especialitat de docents de Dansa, es convocarà unes places per Escenificació de la dansa.

Quant a les places de promoció interna per a accés al cos de catedràtics de música i arts escèniques, s’ofertaran 108 places, per a cobrir per funcionaris de carrera: 101 són per a Música, 3 per a Art Dramàtic, i 4 per a Dansa.
En concret, s’ofertaran places de les especialitats de Cant, Clarinet, Composició, Contrabaix, Direcció de cor, Direcció d’orquestra, Fagot, Flauta travessera, Guitarra, Història de la Música, Música de Cambra, Oboe, Pedagogia, Percussió, Piano, Saxofó, Trombó, Trompa, Trompeta, Tuba, Violí, Viola i Violoncel.
Les especialitats d’Art Dramàtic seran Dicció i expressió oral, Expressió corporal i Interpretació. I en Dansa, Dansa Contemporània i Dansa Espanyola.


Comentaris

María José Payà Valdés

04 febrer 2015 / 16:50 h

Puc presentar-me a més d’una especialitat?


María José Payà Valdés

04 febrer 2015 / 20:42 h

La rebaremació implica que l’antiguitat no contarà per a res?


Amadeu Sanz

06 febrer 2015 / 12:40 h

M. José, en principi no pots presentar-te a més d’una especialitat. Tingues en compte que les proves se celebren el mateix dia simultàniament.
I, efectivament, si et rebaremen perds els drets que et dóna l’antiguitat, que és el lloc que ocupes en la borsa. Si aproves, no et rebaremen i sí que conta la teua antiguitat.


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR