Oposicions

STEPV exigirà un nou acord d’interins abans de la convocatòria de les oposicions

La Conselleria continua sense concretar les especialitats per a les oposicions 2015

dimecres 14 gener 2015 16:30 h

En la Mesa Tècnica d’aquest matí s’ha preguntat sobre l’oferta per a 2015. La Conselleria encara no s’ha pronunciat sobre les especialitats que es convocaran, però ha informat que s’ofertaran unes 500 places d’oferta lliure (atenent al 50% de la taxa de reposició per a 2015), que se sumarien a l’oferta de 2014 (116 places).
D’altra banda, en una reunió amb el director de l’ISEA en novembre, s’informà al sindicat que també estava previst convocar places d’accés a càtedres en els conservatoris superiors de música i dansa, que no consumiran places de l’oferta lliure, tot i que no s’han donat dades encara sobre aquesta oferta. Tampoc se sap quan es convocarà la mesa per a tractar la convocatòria d’oposicions, que el Director General de Personal va anunciar que seria el més prompte possible.

La Conselleria encara no s’ha pronunciat sobre les especialitats, però ha informat que s’ofertaran unes 500 places e torn lliure

STEPV exigirà la retirada de l’acord de professorat interí i la negociació d’un nou acord abans de la convocatòria d’oposicions que retorne als criteris de 2010 i evitar la segona onada de rebaremacions que es produirà especialment en els cossos de secundària.
A més, el Sindicat proposa un procés de creació de llocs de treball al sector públic que supose passar pàgina a les retallades i a la destrucció de llocs de treball dels darrers anys. Per a STEPV, el sector públic ha de liderar la creació de llocs de treball en aquest moment per millorar la seua xarxa, impedir nous acomiadaments i donar resposta a milers de persones que hi volen treballar. Per fer-ho realitat cal una negociació de les plantilles dels centres docents de tots els nivells, la reducció de les ràtios i de la jornada lectiva, la dotació de personal suficient per atendre tots els programes educatius i per compensar les desigualtats existents als centres i entre l’alumnat.
Quant als temes de la mesa tècnica, s’ha tractat el procediment de selecció de les direccions en els centres integrats d’FP, d’una banda, i de la resta d’etapes, per altra. El Sindicat ha rebutjat aquesta normativa perquè anul·la pràcticament la intervenció dels claustres i dels consells escolars en la tria de la direcció del centre i deixa en mans d’una comissió formada majoritàriament per l’administració aquesta potestat, tal i com regula la LOMQE.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR