Plantilles docents

STEPV es reuneix amb el Director de l’ISEA per a tractar les plantilles dels ensenyaments artístics

Vicent Llimerà es compromet a treballar per l’estabilitat de les plantilles

dilluns 24 novembre 2014 20:00 h

STEPV s’ha reunit amb el director de l’ISEA, Vicent Llimerà, per a tractar sobre la situació de les plantilles, especialment en els conservatoris superiors de música i dansa.

STEPV ha manifestat que aquests procediments han de garantir al màxim l’estabilitat del professorat que ara està treballant

La llei regula que aquests ensenyaments estableix que han d’estar conformats per docents del cos de catedràtics però es dóna la particularitat que només un 5% de la plantilla funcionària de carrera pertany a aquests cos perquè fa molts anys que a penes s’han convocat places en els procediments d’ingrés o accés a aquest cos. Per tant la majoria dels docents que ocupen aquestes places són interins del cos de catedràtics o professorat dels conservatoris professionals en comissió de serveis.
Per a normalitzar aquesta situació, l’ISEA té previst activar tres mecanismes: la convocatòria d’oposicions, el procediment d’accés a càtedres per al cos de professorat i el concurs de trasllats per a determinades places del superior, també per al cos de professorat.
STEPV ha manifestat que aquests procediments han de garantir al màxim l’estabilitat del professorat que ara està treballant en aquests centres, per tal que en cap d’aquests procediments cap docent es puga veure perjudicat. Llimerà ha compartit aquest plantejament i s’ha compromés a treballar en aquesta línia.
Aquestes propostes les plantejarà en les meses de negociació, on s’acabarà de concretar el nombre de places que s’ofertaran en cada un dels procediments tenint en compte la plantilla actual.
STEPV ha convocat diverses assemblees en conservatoris superiors de música i dansa per a la setmana que ve per a, entre altres coses, explicar en què consistiran aquests procediments i aclarir qualsevol dubte que tinga el professorat.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR