El Ministeri publica el document base per la futura Llei d’Ensenyaments Artístics

El Ministeri d’Educació ha fet públic un document de treball que ha estat enviat pel Secretari d’Estat d’Educació, José Manuel Bar al Consell Superior d’Ensenyaments Artístics en compliment de l’addicional novena de la LOMLOE

dimarts 22 novembre 2022 16:28 h

Es tracta d’un document base a partir del qual s’haurà d’anar construït la esperada nova Llei d’Ensenyaments Artístics. Segons el mateix Secretari d’Estat d’Educació, el text és un document obert que amb les diferents aportacions rebudes constituirà la redacció del Projecte de Llei que més tard es tractarà a les Corts Generals de l’Estat.

STEPV ha creat un grup de treball per a tractar la proposta

Eixe anomenat “document base”, d’unes 25 pàgines, gira en torn d’una sèrie de punts principals com ara els ensenyaments, el professorat, l’alumnat, els centres educatius, la relació amb la Universitat i els ensenyaments professionals. Una vegada feta la presentació oficial es preveu que el document siga públic i es puga accedir des d’aquest enllaç.
Des de STEPV hem constituït un grup de treball per anar tractant totes aquestes qüestions, si voleu formar-ne part i/o fer-nos arribar aportacions i esmenes ho podeu comunicar, com sempre, a .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR