Condicions laborals

STEPV i una representació del professorat registren signatures per millorar l’horari d’investigació del professorat de l’ISEA

STEPV convoca assemblees dimecres 15 de juny a les 11h i a les 17h per parlar-ne i analitzar la situació conjuntament

Moment en què es registren les signatures en la seu de l'ISEA

dijous 09 juny 2022 15:32 h

En total s’han presentat 545 signatures, gràcies a una molt bona participació i implicació del professorat dels 13 centres. El recolzament de la iniciativa ha estat massiu de manera particular a aquells llocs més afectats per les pèrdues de condicions laborals recollides al manifest.

En total s’han presentat 545 signatures del professorat dels centres de l’ISEA

Justament un dels objectius de la plataforma és aconseguir establir paràmetres objectius i generalitzats per tots els centres per evitar que en funció del lloc on es treballe es puga o no investigar i/o reduir les tres hores lectives que s’aplicaven sistemàticament fins el curs 2021-2022 per aquest personal. Les condicions laborals generals haurien de ser les mateixes per tots els treballadors i treballadores i no segons “les possibilitats organitzatives del centre“ o de diferents circumstàncies variables. Igualment, es reclamen més hores de reducció per dedicar-se a la direcció dels TFT/TFM, ja que les actuals són clarament insuficients.

El Sindicat convoca assemblees el proper dimecres 15 de juny de matí de vesprada per facilitar la connexió de tot el professorat i parlar de tots aquests aspectes i recollir les inquietuds i propostes del professorat:

Enllaç a les assemblees:
Dimecres 15 de juny
A les 11h, entra https://zoom.us/j/99528463323?pwd=SnhtK1lZSVhvWjFzRXNyU1pDa0FuZz09”>en aquest enllaç
A les 17h, entra en aquest enllaç


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR