El DOGV publica els acords de plantilles d’infantil i primària i de secundària i FP

STEPV celebra que s’hagen publicat aquests acords que comencen a aplicar-se el curs que ve

Un moment de la signatura dels acords de plantilles el passat 29 de juny

dijous 06 juliol 2023 09:05 h

El DOGV d’avui ha publicat els acords de plantilles signats entre la Conselleria d’Educació i tots els sindicats de la Mesa Sectorial d’Educació. Aquests acords es van negociar aquest curs en diferents meses de negociació i es van signar uns preacords en abril i maig, després que s’incorporaren als primers esborranys la majoria de les reivindicacions de STEPV. Finalment, després de passar per tots els tràmits necessaris per a la seua aprovació definitiva, es van signar els acords el passat 29 de juny que han permés l’aprovació per part del Consell i la seua publicació en el DOGV.

Recordem que aquests acords crearan vora 5.000 llocs de treball en els pròxims dos cursos en els col·legis i instituts del País Valencià. El gruix d’aquests increments de plantilles tindrà lloc el curs que ve 2023/24. La Conselleria d’Educació ha enviat aquesta setmana als centres els criteris per a l’elaboració de les noves plantilles en cada centre educatiu.
Les places de nova creació fruit de les noves plantilles s’adjudicaran en els diferents processos d’adjudicacions que estan actualment en marxa: desplaçaments i supressions, comissions de serveis i adjudicacions d’inici de curs per a funcionariat de carrera reingressat, provisional, en pràctiques i interí.
L’acord de plantilles preveu una comissió de seguiment de l’aplicació de l’acord durant els cursos que dure la seua aplicació, que correspondrà al nou govern sorgit de les eleccions autonòmiques del passat 28M.
STEPV celebra la publicació de les noves plantilles, una norma fortament esperada des que l’anterior govern del PP les va retallar en la darrera legislatura. El Sindicat farà el seguiment corresponent de la seua aplicació i vetllarà perquè es complisquen ambdós acords.

Acords de plantilles publicats avui al DOGV:

- Infantil i primària

- Secundària i FP


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR