Meses de negociació

STEPV signa l’acord de plantilles d’infantil i primària i secundària i FP amb rang de decret

El Consell aprovarà aquests acords dijous 29 de juny i es publicaran al DOGV

Signatura de l'acord, amb la Consellera d'Educació, Raquel Tamarit, el Secretari Autonòmic d'Educació, Miguel Soler, i la Directora General de Personal, Lina Herranz

dimarts 27 juny 2023 14:36 h

Aquest matí s’ha convocat una Mesa Sectorial per a signar novament l’acord de plantilles d’infantil i primària i de secundària i FP. La novetat respecte als preacords de plantilles que es van signar en abril (infantil i primària) i maig (secundària i FP) és que ara tindran rang de decret i no d’ordre, com estava previst inicialment. A més, ja han passat tots els informes prescriptius per poder-se publicar al DOGV. Que tinga rang de decret ofereix més blindatge normatiu.

El Consell aprovarà aquests acords dijous 29 de juny i es publicaran al DOGV, previsiblement la setmana que ve. També està previst que es publiquen les instruccions d’inici de curs d’infantil i primària i de secundària i FP pròximament, on ja s’incorporen les novetats de les plantilles.

Amb la signatura d’aquest acord es dona més seguretat jurídica a la seua aplicació a partir del curs que ve. Els centres rebran pròximament les instruccions sobre les noves plantilles i s’habilitaran les noves places en les adjudicacions d’inici de curs.

STEPV ha mostrat la seua satisfacció que s’eleve el rang normatiu i vetlarà pel compliment dels acords de plantilles durant els dos cursos previstos per a la seua aplicació. Recordem que aquests acords generaran gairebé 5000 llocs de treball estructurals en els centres educatius de les etapes afectades.

 


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR