Meses de negociació

Mesa de negociació per a tractar les plantilles de secundària

El Sindicat ha fet arribar unes primeres propostes sobre els aspectes que hauria de contemplar la nova ordre de plantilles

dijous 16 febrer 2023 15:31 h

Aquest matí ha tingut lloc una reunió amb la Conselleria per a tractar les plantilles de secundària. La Conselleria ha mantingut el mateix procediment que amb la negociació de les plantilles d’infantil i primària, que estan pendents d’una última Mesa Sectorial: no ha aportat encara una proposta i ha demanat als sindicats les seues propostes per introduir en la nova ordre de plantilles de secundària i FP i ha avançat que hi ha demanda per ampliar el nombre de professorat d’orientació, PT i AL i de l’horari de dedicació dels equips directius que estan estudiant.

La Mesa Sectorial serà a finals de febrer principis de març

STEPV ha presentat un document, que enllacem baix, que afecten les plantilles docents però també altres normatives, com la normativa que regula les ràtios. Igualment, el Sindicat ha traslladat un document de l’Associació de Professorat de Francés per a millorar la plantilla d’aquesta especialitat i poder ampliar l’oferta per a l’alumnat.

La Conselleria estudiarà les propostes presentades i ha donat un termini fins dimarts que ve perquè els sindicats envien per escrit les seues propostes. La previsió és que la darrera setmana de febrer/primera de març es convoque la Mesa Sectorial per a tractar l’esborrany de l’ordre.

El Sindicat convocarà la setmana que ve assemblees per a tractar les propostes avançades i recollir-ne altres per presentar a la Conselleria.

Descarrega’t ací la proposta presentada per STEPV


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR