Condicions laborals

Primera reunió del grup de treball de l’ordre de desenvolupament del ROF dels centres de l’ISEA

El passat divendres 30 de setembre, va tindre lloc a la seu de l’ISEA la primera reunió del grup de treball que tractarà l’ordre de desenvolupament del ROF dels centres de l’ISEA.

dilluns 03 octubre 2022 18:55 h

Podeu fer-nos arribar les vostres propostes, esmenes i aportacions a .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)

El grup de treball està format per una representació del professorat i de les direccions, amb presència de tots els ensenyaments d’aquests centres (Arts Plàstiques i Disseny, Ceràmica, Música, Dansa i Art Dramàtic), la direcció de l’ISEA i els sindicats.
El plantejament inicial és mantindre reunions setmanals fins mitjans del mes de desembre per analitzar el ROF en la seua totalitat, tant la part corresponent als articles que ja són d’aplicació com la part que està pendent de d’Ordre de desenvolupament. A aquesta primera reunió es van tractar els títols I i II, a partir del text del document ja publicat al DOGV.
El Sindicat va fer aportacions i propostes de millora com ara poder treballar en la definició i implementació de la figura del “Defensor de la Comunitat de l’ISEACV” recollida als Estatuts de l’ISEA i pendent des de 2009, l’ampliació dels plans d’igualtat en la línia de les Unitats d’Igualtat existents als ensenyaments universitaris, la inclusió els criteris objectius per l’assignació d’horaris a les Normes d’Organització de cada centre tal i com queda recollit a les Instruccions d’Inici de Curs o la implementació de la figura de coordinació de prevenció de riscos laborals als centres. Per la propera reunió (divendres 7 d’octubre) es tractarà el títol III. Podeu fer-nos arribar les vostres propostes, esmenes i aportacions a .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)

Etiquetat com a

isea grup de treball

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR