Professorat interí

Resum del grup de treball sobre l’obertura de borses

La Conselleria atén la demanda de STEPV sobre l’obertura de borses de treball

dijous 17 novembre 2022 14:57 h

Aquest matí ha tingut lloc un grup de treball amb la Conselleria per a tractar els criteris per a l’obertura de les borses de treball, després que, en 2019, s’acordara, per les pressions del Sindicat, la creació del departament de borses de treball en la Conselleria d’Educació.

STEPV ha proposat que les borses de treball han d’estar obertes, com fan altres territoris

Avui, tres anys més tard s’ha creat el grup de treball per a tractar els criteris per obrir borsa. La Conselleria ha informat que ha fet un estudi sobre les borses amb més necessitats aplicant els criteris de disponibilitat de persones activades en les borses de treball i el nombre de places dels darrers cinc anys.
El Sindicat coincideix amb aquests criteris però també ha demanat que s’incorpore les places que s’adjudiquen d’ofici, perquè moltes vegades és un motiu per a desactivar-se de les borses de treball.
A més, STEPV ha proposat que les borses de treball han d’estar obertes, com fan altres territoris, i no esperar que la Conselleria convoque quan necessita personal. Igualment ha proposat la comarcalització de les borses i l’eliminació de l’adjudicació d’ofici.
D’altra banda, la Conselleria ha informat que demà es publicarà la llista de les persones que, finalment, seran incloses en les borses de treball després de les oposicions del cos de mestres de 2022. Estem parlant de les persones que no van superar les proves del concurs oposició però sí que disposen de la titulació exigida per a formar part de les borses de treball. Es donarà un termini de 5 dies per a subsanar possibles errades.
També s’ha informat que s’està estudiant el tipus de proves que s’han de dur a terme en aquelles especialitats d’EOI i Formació Professional que, segons la normativa, han de fer una prova per a demostrar que són aptes per a impartir les seues especialitats. Des de fa anys que no es convoquen aquestes proves, com ha reclamat el Sindicat any rere any.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR