Meses de negociació

Nova reunió del grup de treball de l’acreditació de les persones participants en els procediments selectius del 2017, 2019 i 2020

La Conselleria ha informat de les dades disponibles un cop finalitzat el termini de presentació de documentació convocat per la Resolució de 7 de març de 2022, per la qual es convoca el procediment per a l’acreditació dels requisits de titulació de les persones integrants de les borses de treball

dimarts 12 abril 2022 14:44 h

La Conselleria ha informat que de les 6072 persones convocades al procediment, 305 persones corresponien al cos d’arts plàstiques i disseny i la resta (5.767) a altres cossos. Respecte de les 5.767 persones d’altres cossos, un total de 4.600 persones ja tenien el requisits acreditats i 1.167 persones havien de presentar la documentació. D’aquestes últimes, sols 488 persones han presentat documentació. A dia d’avui han pogut comprovar que 412 persones tenen la documentació adient i que 76 persones estan pendents de presentar alguna documentació requerida o queda pendent d’algun informe per part d’ordenació acadèmica.

Es convocarà una nova reunió per a tancar algunes qüestions més particulars

Conselleria també ha incorporat en aquest procediment a les persones de les oposicions del cos d’Arts Plàstiques i Disseny de 2017, un fet que STEPV fa anys que reclama. D’un total de 305 persones aspirants d’aquesta convocatòria concreta, 162 persones no es van presentar i, per tant, no seran incorporades a borsa. De les 143 restants únicament han presentat documentació 36, de les quals 9 ho tenen tot correcte i 27 queden pendents d’acreditar certs requisits o pendents dels informes favorables sobre les titulacions aportades o altres requisits per part de l’ISEACV. En eixe sentit el Sindicat ha tornat a plantejar la necessitat d’estudiar i negociar els requisits establerts per l’ISEACV tant per difícil cobertura com per incorporació a borses.
D’una altra banda, Conselleria ha clarificat que la consolidació de les persones d’aquells cossos subjectes a la realització d’una prova d’aptitud quedarà condicionada a la superació de la dita prova, tant per les persones que han anat entrant per difícil cobertura com per les persones incorporades per la via de les oposicions; evidentment les persones que han estat incorporades a borsa havent superat la part A i B no han de realitzar eixa prova d’aptitud.
Igualment, s’ha confirmat que es convocarà una altra reunió per acabar d’acordar els criteris d’ordenació de les noves incorporacions o per la solució de possibles problemes de casos molt particulars. Després d’aquesta reunió es publicarà el llistat provisional de persones acreditades, al qual es podran presentar les oportunes reclamacions per possibles casuístiques complexes que Conselleria s’ha compromès a estudiar de manera detallada i finalment es publicarà del llistat definitiu. Tanmateix, seguint el criteri de la resolució del cos de mestres, es planteja la possibilitat d’oferir un termini transitori tant per a les persones del cos de secundària com del cos d’APD fins al mes de juliol per poder presentar documentació, cas que alguna persona no ho haguera pogut fer.
Finalment, s’han tractat un altres temes com l’inici d’un procediment d’habilitacions pel personal interí consolidat del cos de mestres, el qual ha anunciat conselleria que estudiarà primerament mitjançant un nou grup de treball.

12 d’abril de 2022


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR