Meses de negociació

Informació de la mesa sectorial sobre el decret d’oferta pública per a l’any 2024

Aquest matí s’ha negociat el decret d’oferta pública d’ocupació del cos de mestres per a les oposicions de 2024

dijous 25 maig 2023 16:23 h

L’oferta respon al 120% de la taxa de reposició (bàsicament jubilacions) i en total s’oferiran 1695 llocs en les oposicions al cos de mestres de 2024.
El Sindicat ha demanat el desglossament per especialitats, però la Conselleria ha informat que es donarà més endavant en la mesa sectorial en la qual es negocie la convocatòria, previsiblement a setembre.

També hi ha una reserva d’accés al cos de secundària de 133 places i, per a inspecció educativa, de 21 places.

En el torn obert, STEPV ha preguntat per les qüestions següents:
- Pagament de triennis i sexennis del professorat en pràctiques de 2019: la norma ja està publicada i ja no hi ha cap impediment perquè s’abonen, tot i que, segurament serà després de l’estiu perquè en les nòmines de juny i juliol serà complicat.
- Sorteig dels tribunals d’oposicions: es va ajornar el sorteig previst per ahir per un problema amb el professorat tècnic d’FP que està en ple procés d’integració al cos A1. Perquè no hi haja problemes legals se seleccionaran tribunals del cos de secundària i s’afegiran assessors de les especialitats que actualment estan en procés d’integració al cos A1.
- Grup treball per parlar del professorat interí que no supere concurs de mèrits. Com queda el cessament als tres anys? La Conselleria estarà en disposició d’analitzar la situació a l’inici del curs, una vegada s’hagen resolt els procediments d’estabilització actualment en marxa.
- STEPV ha plantejat una bateria de preguntes sobre el concurs de mèrits que trobareu en aquesta altra notícia.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR