Meses de negociació

El Director General de Personal es nega a negociar un nou acord d’interins

STEPV convocarà assemblees d’interins la setmana que ve.

dimecres 21 gener 2015 16:58 h

En la Mesa Sectorial d’aquest matí STEPV ha plantejat la negociació d’un nou acord d’interins abans de la convocatòria d’oposicions. El Sindicat ha al·legat que l’acord de 2013 ha perjudicat a centenars de docents interins i ha perjudicat al sistema educatiu. A més, per a STEPV l’acord queda deslegitimat pels resultats de les passades eleccions sindicals en les quals l’únic síndicat no firmant de l’acord -STEPV- ha obtingut la majoria absoluta. Per tant, cal negociar aquest nou acord abans que es produïsca la segona onada de rebaremacions després de les oposicions de 2015.

El Sindicat esgotarà totes les vies de negociació i interlocució per a negociar aquest nou acord i impedir la rebaremació

La resposta del Director General de Personal, Santiago Martí, que presidia la Mesa i a qui correspondria la denúncia de l’actual acord i la negociació d’un de nou, ha estat que l’acord es manté en vigor i no es negociarà un de nou.
Així i tot, STEPV ha sol·licitat una reunió amb la Consellera d’Educació, María José Català, per abordar aquesta qüestió i d’altres que afecten les condicions laborals del professorat.
El Sindicat esgotarà totes les vies de negociació i interlocució per a negociar aquest nou acord i impedir la rebaremació en les pròximes oposicions. També convocarà la setmana que ve assemblees de professorat interí per a informar de la situació i acordar les accions de pressió que es consideren adients per aconseguir aturar l’aplicació d’aquest nefast acord.
Quant als temes tractats en l’ordre del dia, la selecció de les direccions de centres públics, STEPV ha reiterat la intervenció en la mesa tècnica i ha tornat a demanar la retirada del document i l’establiment un procés democràtic d’elecció de les direccions en els quals participe el claustre de professorat i el consell escolar del centre.
Altres informacions que s’han donat en la mesa són les següents:
- Oferta Pública d’Ocupació i especialitats oposicions: l’oferta serà de 655 places (116 de l’any 2014 i 539 de 2015). Estan acabant de perfilar les especialitats que es convocaran i les anunciaran abans de la negociació del decret d’oferta, si pot ser a partir de la setmana que ve.
- Jornada continuada: la negociació de l’ordre és imminent. Només falta l’informe jurídic i de seguida passarà per Mesa Sectorial. Estarà publicat abans del procés d’admissió d’alumnat.
- Concurs de trasllats: avui es publica la puntuació definitiva del barem. La setmana que ve ens convocaran a una reunió per a explicar-nos els criteris a l’hora d’ofertar les vacants en els cossos de secundària.
- La Junta de Portaveus per a tractar els temes de negociació pròxims es convocarà la primera setmana de febrer.
- Currículum secundària: està molt avançat i es negociarà el més prompte possible.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR