Reforma educativa

Sobre la derogació de la LOMQE

El govern de Pedro Sánchez ha completat ja l’Avantprojecte de llei orgànica per la qual es modifica la Llei Orgànica 2/2006, de 3 de maig, d’Educació, amb la derogació explícita de la LOMQE i altres disposicions derivades de la mateixa (disposició derogatòria única).

divendres 23 novembre 2018 01:12 h

STEs-i ha exigit en tot moment que la nova Llei Educativa resultant siga negociada amb les i els representants de l’Escola Pública, per la qual cosa el Ministeri ha anunciat el seu tractament en dates pròximes tant a la Mesa de Negociació de l’Ensenyament Públic no universitari com en el Consell Escolar de l’Estat. El Sindicat reclama una negociació seriosa i lleial, sense perjudici de l’aprovació de la nova Llei abans del final de la present legislatura.

En el següent enllaç podeu consultar el text complet de l’Avantprojecte de Llei Orgànica per la qual es modifica la Llei Orgànica 2/2006, de 3 de maig, d’Educació.

Anteproyecto de Nueva Ley de Educación (2018.11.19)

Etiquetat com a

reforma educativa lomqe

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR