DOGV Ofertes d'ocupació pública

23 juliol 2024

Ofertes d’ocupació pública al DOGV

RESOLUCIÓ de 15 de juliol de 2024, de la Universitat d’Alacant, per la qual s’ofereix per a cobrir, amb contracte temporal, una plaça d’especialista per a col·laborar en el projecte «Contaminació en zones verdes urbanes, i el seu impacte sobre el funcionament de l’ecosistema sota calfament climàtic», de l’Institut Multidisciplinari per a l’Estudi del Medi Ramon Margalef. Referència: I-PAS-39/24.

RESOLUCIÓ de 15 de juliol de 2024, de la Universitat d’Alacant, per la qual s’ofereix per a cobrir amb contracte indefinit, una plaça de personal investigador col·laborador amb la línia d’investigació finançada «Tasques d’investigació del grup Human Robotics». Referència: I-PI 70-24.

RESOLUCIÓ de 16 de juliol de 2024, de la Universitat d’Alacant, per la qual es publiquen les llistes definitives de persones admeses i excloses i es convoca a la realització del primer exercici del procés selectiu per a l’ingrés en l’escala d’oficials especialistes (referència C06/24), per a ocupar llocs de l’itinerari professional d’administració especial laboratoris d’instrumentació cientìfica, pel sistema general d’accés lliure (Resolució de 22 de maig de 2024; DOGV 9858, 28.05.2024).

RESOLUCIÓ de 17 de juliol de 2024, de la Universitat d’Alacant, per la qual es convoca un procés de preselecció per a cobrir, amb contracte indefinit, una plaça de personal investigador col·laborador amb la línia d’investigació finançada «Derivats de bases púriques i pirimidíniques inhibidores del SARS-COV-2». Referència: I-PI 73-24.

RESOLUCIÓ de 15 de juliol de 2024, del Rectorat de la Universitat de València, per la qual es convoquen proves selectives d’accés al grup A (subgrup A2), per promoció interna, sector d’administració general, escala de gestió universitària, d’aquesta universitat.

RESOLUCIÓ de 16 de juliol de 2024, del Rectorat de la Universitat de València, per la qual es convoquen proves selectives d’accés al grup A (subgrup A1), pel torn lliure, sector d’administració especial, escala tècnica superior d’investigació, subescala de microscòpia, d’aquesta universitat.

RESOLUCIÓ de 12 de juliol de 2024, de la Universitat de València, per la qual es convoca l’oferta pública de diferents places d’aquest organisme amb contracte laboral a càrrec de diversos projectes d’investigació.