DOGV Ofertes d'ocupació pública

18 juliol 2024

Ofertes d’ocupació pública al DOGV

CORRECCIÓ D’ERRADES de la Resolució de 27 de juny de 2024, de la directora general de Personal Docent, per la qual s’aprova l’expedient del concurs de mèrits per a la selecció i el nomenament de directores i directors de centres docents públics de titularitat de la Generalitat Valenciana, convocat per Resolució de 14 de febrer de 2024, de la directora general de Personal Docent, per la qual es convoca un procediment selectiu de nomenament de directores i directors de centres docents públics de titularitat de la Generalitat Valenciana.

RESOLUCIÓ de 10 de juliol de 2024, del vicerector d’Ordenació Acadèmica i Professorat, per la qual es convoca un concurs públic per a la selecció de professorat permanent laboral destinat, al personal investigador que haja obtingut el certificat I3 en el marc del programa d’excel·lència investigadora o el certificat R3 com a investigador o investigadora.

RESOLUCIÓ de 9 de juliol de 2024, de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, per la qual es convoquen diverses places de personal docent i investigador en règim de contractació laboral. Referència 01668/2024.

RESOLUCIÓ de 12 de juliol de 2024, de la Universitat d’Alacant, per la qual s’ofereix, per a cobrir amb contracte temporal, una plaça de personal investigador col·laborador amb el projecte «Impacte de l’agregació espaciotemporal d’un recurs efímer en la transferència de nutrients entre ecosistemes: el cas d’estudi de la carronya en aiguamolls», de l’Institut Multidisciplinari per a l’Estudi del Medi Ramon Margalef (IMEM). Referència: I-PI 69-24.

RESOLUCIÓ de 10 de juliol de 2024, de la Universitat d’Alacant, per la qual s’ofereix, per a cobrir amb contracte temporal, una plaça de personal investigador en formació per a col·laborar amb el projecte «Millora de la gestió de bioreactors en estacions depuradores d’aigua a través de l’anàlisi de dades obtingudes per metagenòmica», de l’Institut Multidisciplinari per a l’Estudi del Medi, Ramon Margalef. Referència: I-PI 61-24.

RESOLUCIÓ de 12 de juliol de 2024, de la Universitat d’Alacant, per la qual s’ofereix per a cobrir, amb contracte indefinit, una plaça de personal investigador júnior per a col·laborar amb la línia d’investigació finançada «Zeolites jerarquitzades per a aplicacions relacionades amb l’energia». Referència: I-PI 68-24.

RESOLUCIÓ de 26 de juny de 2024, del Rectorat, per la qual es convoquen proves selectives d’accés al grup C (subgrup C1), pel torn lliure, sector d’administració especial, escala tècnica bàsica d’informàtica, d’aquesta universitat.

RESOLUCIÓ de 4 de juliol de 2024, del Rectorat, per la qual es publica la convocatòria de concurs per a la provisió de places de professorat ajudant doctor per al curs 2024/2025. Convocatòria temporals número 3.

RESOLUCIÓ de 3 de juliol de 2024, de la Universitat de València, per la qual es convoca l’oferta pública de diferents places d’aquest organisme amb contracte laboral a càrrec de diverses línies d’investigació.

RESOLUCIÓ de 8 de juliol de 2024, de la Universitat de València, per la qual es convoca l’oferta pública de diferents places d’aquest organisme amb contracte laboral a càrrec de diverses línies d’investigació.

RESOLUCIÓ de 26 de juny de 2024, del Rectorat, per la qual es convoquen proves selectives d’accés al grup A (subgrup A2), pel torn lliure, sector d’administració especial, escala tècnica mitjana d’informàtica, d’aquesta universitat.

RESOLUCIÓ de 9 de juliol de 2024, del Rectorat de la Universitat de València, per la que es convoquen proves selectives d’accés al grup A (subgrup A1), pel torn lliure, sector d’administració especial, escala tècnica superior d’investigació, subescala de difracció RX, d’aquesta universitat.

RESOLUCIÓ de 2 de juliol de 2024, de la Universitat de València, per la qual es convoca l’oferta pública de diferents places d’aquest organisme amb contracte laboral a càrrec de diverses línies d’investigació.