DOGV Ofertes d'ocupació pública

16 juliol 2024

Ofertes d’ocupació pública al DOGV

RESOLUCIÓ de 10 de juliol de 2024, del vicerector d’Ordenació Acadèmica i Professorat , per la qual es convoca un concurs públic per a la selecció de professorat permanent laboral.

RESOLUCIÓ de 5 de juliol de 2024, de la rectora de la Universitat Jaume I de Castelló, per la qual es fa pública l’oferta d’ocupació pública del personal tècnic, de gestió i d’administració i serveis de la Universitat Jaume I de Castelló per a l’any 2024.

RESOLUCIÓ de 5 de juliol de 2024, per la qual es resol el concurs de mèrits per a la provisió d’un lloc de treball vacant del grup A, subgrup A1/A2, amb destinació en el campus de Sant Joan d’Alacant-CEGEGA, referència 24/43885.

RESOLUCIÓ de 9 de juliol de 2024, del Rectorat de la Universitat de València, per la qual es fan públiques les llistes amb les persones aprovades en les proves selectives pel procediment de concurs oposició, del grup C (subgrup C1), sector d’administració especial, pel torn lliure, escala tècnica bàsica d’investigació, perfil C2 (animalari) i perfil C3 (corresponent a l’oferta d’ocupació pública extraordinària UVEG: 2022), convocades per la Resolució de 15 de novembre de 2022 (BOE 30.11.2022).

RESOLUCIÓ de 9 de juliol de 2024, del Rectorat de la Universitat de València, per la qual es convoquen proves selectives d’accés al grup A (subgrup A1), per promoció interna, sector d’administració general, escala de tècnics de gestió, d’aquesta universitat.

CORRECCIÓ D’ERRADES de la Resolució d’1 de juliol de 2024, del Rectorat de la Universitat de València, per la qual es fa pública la llista amb les persones aprovades en el procés selectiu per concurs, del grup C (subgrup C1), sector d’administració especial, pel torn lliure, escala tècnica bàsica d’investigació, perfil C2, d’aquesta universitat.

RESOLUCIÓ de 4 de juliol de 2024, del Rectorat de la Universitat de València, per la qual es convoquen concursos per a la provisió de places de professorat associat amb plaça assistencial als centres sanitaris concertats amb la Universitat per al curs 2024-2025. Convocatòria temporals número 4.

RESOLUCIÓ de 4 de juliol de 2024, del Rectorat de la Universitat de València, per la qual es publica la convocatòria de concurs per a la provisió de places de professorat associat. Convocatòria número 1/2024. Convocatòria associats número 1.

RESOLUCIÓ de 4 de juliol de 2024, del Rectorat de la Universitat de València, per la qual es declara inhàbil el mes d’agost de 2024, als efectes assenyalats en aquesta resolució.

CORRECCIÓ D’ERRADES de la Resolució de 2 de juliol de 2024, del Rectorat, per la qual es fa pública la llista amb les persones aprovades en el procés selectiu d’accés, per concurs, del grup C (subgrup C1), sector d’administració general, escala administrativa, pel torn lliure, d’esta universitat.