STEPV insta a la Conselleria a mantindre els projectes lingüístics aprovats pels consells escolars

El TSJ rebutja les al·legacions presentades contra la suspensió cautelar del decret de plurilingüisme

dilluns 26 juny 2017 18:23 h

Davant la desestimació per part del TSJ de les al·legacions contra l’auto que suspèn cautelarment el decret de plurilingüisme, STEPV vol fer les declaracions següents:

  1. STEPV manté la seua opinió que és un auto purament polític i no pedagògic. No té cap sentit una suspensió cautelar d’una mesura (l’acreditació de llengües) que s’aplicarà a partir del curs 2023/24.
  2. El Sindicat estudiarà la desestimació del TSJ a les al·legacions presentades per STEPV per recórrer-la als tribunals pertinents.
  3. STEPV insta a la Conselleria d’Educació a mantindre els projectes lingüístics aprovats democràticament pels consells escolars de cada centre educatiu.
  4. Recordem que el Ministeri d’Educació havia avalat el decret, després que la Conselleria aclarira els requeriments fets en el seu moment.

 

Etiquetat com a

tribunals pluriligüisme

Comentaris

Josep Franco Giner

26 juny 2017 / 20:24 h

Polític. Efectivament. Per això cal fer la nostra política. L’altra sempre serà en contra nostra. A la base de la demanda de la Diputació d’Alacant i del PP solament hi ha odi contra el País Valencià i la seva llengua pròpia. Si pogueren, ens farien fora de casa. La clau ja fa temps que la tenen ells. I el cas és que entre nosaltres hi ha molts ‘ells’. La cosa no es resoldrà si nosaltres no ho tenim una mica més que clar. I lamentablement…


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR