Professorat interí

STEPV guanya una segona sentència sobre el cobrament de sexennis per part del professorat interí

El TSJ torna a donar la raó al Sindicat

dijous 03 gener 2013 14:22 h

STEPV ha guanyat una nova sentència en el Tribunal Superior de Justícia, aquesta vegada en el jutjat contenciós núm. 3 de València, que permet el cobrament dels sexennis d’una docent interina. Aquesta és la segona sentència estimatòria sobre aquest tema en tot el País Valencià. Recordem que la primera sentència també la va guanyar STEPV en octubre de 2012.

La base del recurs que ha provocat aquesta sentència és el dret del professorat interí al cobrament dels sexennis, reservat només al funcionariat de carrera, pel fet de complir les mateixes condicions de treball i de formació que el funcionariat de carrera, que sí que té accés als sexennis.
El Sindicat es felicita per aquesta nova sentència i anima a tot el professorat interí que complisca els requisits per al cobrament dels sexennis a interposar la corresponent reclamació a l’administració a través dels Serveis Jurídics del Sindicat.

Etiquetat com a

tribunals sexennis

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR