Oposicions

Sobre la puntuació del nivell avançat de valencià en EOI en les oposicions

Com sabeu alguns tribunals d’AL han comunicat que modifiquen la puntuació de l’apartat 2.4.2 de les oposicions per treure la puntuació del nivell avançat de valencià de les EOI.

divendres 17 juliol 2015 12:15 h

STEPV ha acudit aquest matí a la conselleria d’Educació per aclarir el tema i atendre les persones afectades concentrades a la porta.

Segons conselleria, no s’ha donat cap instrucció als tribunals perquè modifiquen la puntuació de cap dels apartats i ens han informat que la gent afectada presente una reclamació, que serà atesa satisfactòriament d’acord amb la convocatòria publicada.
Per tant, totes les persones afectades cal que reclamen de manera individual la puntuació eliminada en aquest apartat. Si no, s’entendrà que s’accepta la puntuació modificada.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR