Oposicions

Campanya de reclamacions oposicions 2015

Assemblees informatives dimecres 15 de juliol a les 13h (després de l’assemblea sobre les adjudicacions de juliol) a les seus d’Alacant, València i Castelló.

diumenge 12 juliol 2015 09:46 h

Moltes persones aspirants en les oposicions d’enguany s’han adreçat a STEPV per a traslladar-nos queixes, fonamentalment, per les notes de les proves. Han suspés a molta gent que no està d’acord amb les puntuacions.

STEPV ha rebut moltes queixes sobre el resultat de les notes en els oposicions

És per això que STEPV llança una campanya perquè les persones interessades puguen reclamar als tribunals la revisió de les proves. En una segona fase, si no se resolen satisfactòriament les reclamacions als tribunals, es poden presentar recursos d’alçada a la Conselleria d’Educació, quan estiguen publicades les notes definitives, d’acord amb la convocatòria de les oposicions.
Per tant, les persones interessades podeu descarregar-vos els models de petició de revisió de les proves que enllacem baix segons la casuística i presentar-la el més prompte possible al vostre tribunal.
En una segona fase, posarem a l’abast de les persones interessades recursos d’alçada si no s’atenen les peticions de revisió de les notes.

També convoquem assemblees informatives dimecres 15 de juliol a les 13h (després de l’assemblea sobre les adjudicacions de juliol) a les seus d’Alacant, València i Castelló.

Reclamació proves:





Reclamació mèrits:

Model reclamació de mèrits oposició Cos de mestres
Model reclamació de mèrits oposició Altres Cossos docents

Etiquetat com a


Comentaris

Jose Ramon Torres Baldovi

12 juliol 2015 / 11:38 h

Els problemes en quan a les oposicions són tants i tan diversos que caldria analitzar molts aspectes. I no és sols la Senyora Català i el rastre de males pràctiques, que també, sinó un sistema que no compleix amb el que li pertoca fer. Des les acadèmies que tenen un negoci muntat i que no volen soltar el mos, fins als mateixos opositors que molts d’ells no creuen per a res el que estan exposant i ho fan simplement perquè els han dit que és el que han de fer per aprovar s’està transformant les oposicions, si no ho eren ja, en una mala simulació del que fèiem per aprovar el carnet de conduir: aprendre’s un gestos concrets i uns test de vegades sense sentit per tenir la llicència per a anar a estavellar-se per la carretera. Així, una vegada aprovades les oposicions ve el treball real del professor que no té res a veure amb les paradetes espectaculars de vegades, que munten els opositors per tal d’enlluernar als tribunals. I que dir d’aquells a qui els toca estar en un tribunal i que no volen fer-ho oblidant que aquesta és una de les majors garanties d’imparcialitat.  I que, sovint, tenen raons més que sobrades ja que no es senten preparats per a decidir qui està en condicions de ser ensenyant.
Ara bé, es suficient que algú haja aprovat una carrera de magisteri per considerar-lo apte per a donar classe? El sistema finlandès, que tant agrada, es distingeix entre altres coses per la selecció que fa del professorat. Mentre nosaltres lluitem per un model… quin model per cert?
Veiem que no és un problema què es redueix a les cabòries d’algun president o presidenta de tribunal. Convindria que el nou conseller, si tant preocupat està per la qualitat del sistema educatiu, agafara el problema molt seriosament ja per a que, en cas de que es convoquen l’any que ve oposicions, es resolgueren molts dels problemes que hem detectat en les d’enguany i que es caminara perquè el factor més important per al bon funcionament del sistema educatiu, el professorat, estiguera en condicions de ser el motor del canvi i la millora del sistema educatiu.


Elena Ruiz Perez

13 juliol 2015 / 09:59 h

Totalment d’acord amb José Ramón. Mentre les proves siguen tan subjectives difícilment es pot reclamar la nota. De totes maneres si hi ha molts recursos voldrà dir que alguna cosa se està fent mal. Crec que és el moment de plantejar-se un canvi en el sistema d’oposicions.


Cristina Garrido Gonzalez

14 juliol 2015 / 19:51 h

Estic totalment d’acord amb vosaltres. Són unes proves subjectives. Aprovar una oposició no depén del que sàpigues, sinó que “els agrade” als membres del tribunal. Allò que a un tribunal li pot semblar fabulós, per a un altre pot ser tot el contrari. Això que depenem totalment del factor sort, del fet d’agradar o no a un tribunal.


Fernando Vera Amoraga

20 juliol 2015 / 12:33 h

Si estem d’acord, perquè no denunciem. Es fàcil parlar en els foros però quan les coses no funcionen cal denunciar. I podem, clar que podem!


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR