Oposicions

STEPV prepararà recursos d’alçada a disposició dels aspirants d’oposicions que ho requerisquen

Han estat moltes les queixes dels aspirants a oposicions per les baixes puntuacions en les proves, especialment en els supòsits pràctics

dimecres 15 juliol 2015 20:29 h

STEPV ha realitzat assemblees d’aspirants a oposicions davant la quantitat de queixes rebudes aquests darrers dies per la puntuació obtinguda en les proves, puntuació que ha impedit que moltíssims aspirants puguen continuar amb el procés.

El problema fonamental que motiva les queixes és que només un percentatge determinat d’aspirants passa les proves, especialment el supòsit pràctic. Això sembla que es deu al poc temps que tenen els tribunals per resoldre el procediment de manera que es veuen limitats a passar a un percentatge determinat d’aspirants.
Davant d’aquesta situació, STEPV posarà a disposició del personal afectat models de recurs d’alçada quan es publiquen les llistes d’aspirants, moment en el qual es poden presentar aquests recursos.
STEPV publicarà aquests models en la web del Sindicat perquè el professorat interessat els puga descarregar i presentar. També atendrà altres casuístiques donades en les oposicions a les persones interessades en fer-ho.
En l’assemblea també s’han fet algunes propostes de millora per a les pròximes convocatòries d’oposicions, com per exemple que hi haja més tribunals per evitar aquest problema, que es puguen revisar les proves, que les notes es puguen consultar per internet, que tots els membres dels tribunals siguen elegits per sorteig i seguint el principi d’especialitat, etc.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR