Consell Escolar Valencià

STEPV exigeix la modificació del Consell Escolar Valencià

El Consell Nacional del Sindicat aprova una resolució en què insta la Conselleria d’Educació a modificar la composició i el funcionament del CECV

dimarts 05 juliol 2016 18:35 h

El Consell Nacional de l’STEPV – Intersindical Valenciana, reunit a la ciutat d’Algemesí el passat 2 de juliol, va aprovar una resolució en què insta a la Conselleria d’Educació la immediata modificació de l’actual normativa que regula la composició i el funcionament del Consell Escolar de la Comunitat Valenciana (CECV).

En el mes de setembre, la representació de STEPV al CECV ja va sol·licitar aquesta modificació

En el mes de setembre, la representació de STEPV al CECV ja va sol·licitar aquesta modificació. Recordem que l’actual normativa que regula el funcionament i composició del CECV va ser aprovada per l’anterior govern del PP sense tindre el suport de la Comunitat Educativa. Una normativa que suposava l’ocupació per part de l’Administració Educativa i de les seues organitzacions afins del CECV amb l’objectiu d’acabar amb una veu plural i crítica amb la política educativa del govern valencià. Aquesta modificació va suporar acabar amb trenta anys d’un exemple de participació social en matèria educativa.
Un any després de la presa de possessió del nou govern encara no s’ha produït aquesta modificació que per al Sindicat és imprescindible per a recuperar la plena participació de la comunitat educativa en del màxim òrgan consultiu i de participació social en la programació general de l’ensenyament públic no universitari del País Valencià.

Enllacem ací la resolució


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR