Consell Escolar Valencià

STEPV es reuneix amb la presidenta de Consell Escolar Valencià

Encarna Cuenca explica les noves línies de treball i la voluntat de modificar la composició del CEV

Els representats de STEPV amb la presidència del CEV

dimarts 06 octubre 2015 14:07 h

Aquest matí, els delegats i delegades de STEPV en el Consell Escolar Valencià i membres del Secretariat Nacional del Sindicat s’han reunit amb la Presidenta del CEV, Encarna Cuenca, el Secretari, Alberto Pérez, i el Vicepresident, Vicent Baggetto.

STEPV li ha plantejat la necessitat que la composició del CEV compte amb totes les veus de la comunitat educativa

En la reunió la presidenta del CEV, Encarna Cuenca, ha informat al sindicat de les línies de treball que volen posar en marxa, tant sobre la composició del CEV com de l’activació de noves comissions de treball de l’òrgan.
Segons Cuenca, quant a la composició la pretensió és que siga ampla i que compte amb la màxima representació dels membres de la comunitat educativa i s’ha mostrar oberta a propostes del Sindicat.
Quant a les línies de treball, ha anunciat que volen crear noves comissions de treball, com una de coeducació i una altra per a recollir l’opinió de la comunitat educativa sobre la situació de l’educació de cara a sumar consensos per a la preparació d’un decàleg que guie l’acció del CEV.
STEPV li ha plantejat la necessitat que la composició del CEV compte amb totes les veus de la comunitat educativa, recupere anteriors entitats que en formaven part, i que també recupere la funció d’entitat de consulta i participació de la comunitat educativa que ha de tindre en compte la Conselleria d’Educació en la definició de les seues polítiques educatives.
STEPV valora positivament aquesta reunió, que ha tingut lloc en la seu del Sindicat a València i espera que s’òbriga un nou cicle en el CEV que permeta el canvi educatiu necessari al País Valencià.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR