Consell Escolar Valencià

STEPV demana una profunda reforma del Consell Escolar Valencià

Avui té lloc un ple extraordinari per designar la presidència d’aquest òrgan

dimecres 09 setembre 2015 08:01 h

Els representants del professorat designats per STEPV-Iv en el Consell Escolar de la Comunitat Valenciana (CECV), han signat una carta adreçada al Conseller d’Educació en què demanen una profunda reforma de la normativa que regula la composició i el funcionament d’aquest òrgan de participació social de la comunitat educativa.

Davant la convocatòria d’un Ple extraordinari a fi de designar nova Presidenta o nou President del CECV, la consellera i els consellers designats per STEPV-Iv reclamen que s’aborde de manera imminent la reforma d’una normativa que ha portat al màxim òrgan de participació social de la comunitat educativa valenciana per superar “l’atròfia en el funcionament d’aquest òrgan consultiu i de participació social” dels últims anys. Segons destaquen en l’esmentada carta els representants de STEPV-Iv, “la massiva presència de conselleres i consellers designats per l’administració educativa, així com la mateixa designació de la Presidenta o President del CECV (independentment de la vàlua, certament indiscutible, de les persones designades) entenem que poden significar un llast (com així ho ha estat en els darrers anys) per a la necessària independència d’un òrgan de tan alta responsabilitat”.
D’aquesta manera, reclamen que s’encete “com més aviat millor, una profunda i necessària reforma de la normativa que regula el CECV, una reforma que signifique un increment de la qualitat democràtica i la independència d’aquest òrgan de participació social de la comunitat educativa”. Per a dur a terme aquesta tasca,  STEPV-Iv brinda la més absoluta col·laboració.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR