Mobilitzacions

Vaga 9-M: serveis mínims

Els sindicats van fer una proposta unitària de només un membre de l’equip directiu per centre. Tanmateix, no ha estat així.

Cartell d'STEPV amb la convocatòria del 9-M

divendres 03 març 2017 14:38 h

Els sindicats convocants argumentaven la seua proposta tenint en compte que era una vaga convocada pel conjunt d’organitzacions de la comunitat educativa: sindicats docents, organitzacions de pares i mares i organitzacions d’estudiants. D’aquesta manera es preveu que els centres estaran buits el pròxim 9 de març.

La proposta sindical és suficient per a garantir els serveis mínims

Tanmateix, la Conselleria d’Educació ha fet una altra proposta, similar a la de convocatòries anteriors.
STEPV considera que la proposta sindical és suficient per a garantir els serveis mínims i no entén com l’administració ha mantingut pràcticament la proposta de vagues anteriors contra les polítiques educatives del PP.
Els serveis mínims són els següents:

 1. En tots els centres educatius: la presència física d’una persona responsable membre de l’equip directiu, a exclusió d’activitats lectives.
 2. En els centres d’infantil i primària: a més dels assenyalats en el número anterior, un professor o professora per etapa, amb un mínim d’un cada vuit unitats.
 3. En els centres de secundària obligatòria: a més de l’assenyalat en el número 1, un professor o professora per etapa, amb un mínim d’un per cada deu unitats.
 4. En els centres específics d’educació especial: a més de l’assenyalat en el numeral 1, un educador o educadora per cada cinc unitats.
 5. En els centres d’ensenyament o educació amb internat: A més dels que procedisquen per la tipologia del centre, es prestaran els serveis propis dels dies festius.


Adjuntem ací la resolució completa

 


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


 • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
 • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
 • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
 • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
 • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
 • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR