Mobilitzacions

Serveis mínims de la vaga del 28 d’octubre

La Conselleria d’Educació ha enviat els serveis mínims corresponents a ensenyament

dimecres 27 octubre 2021 16:36 h

La vaga del 28 d’octubre tindrà els serveis mínims següents:

El personal que ha de realitzar els serveis mínims serà el personal docent i no docent dels centres públics de titularitat de la Generalitat Valenciana:

1.1. En tots els centres públics de titularitat de la Generalitat Valenciana, la presència d’una persona responsable membre de l’equip directiu, amb exclusió d’activitats lectives.
1.2. En els centres públics d’Educació Infantil i Primària, de titularitat de la Generalitat Valenciana, a més, un professor o una professora per etapa educativa, amb un mínim d’un o d’una per cada huit unitats.
1.3. En els centres públics d’educació infantil de titularitat de la Generalitat Valenciana, un educador o una educadora d’educació infantil quan el centre tinga cinc o menys unitats, i dos o dues en el cas de més de cinc unitats.
1.4. En els centres específics d’educació especial, un educador o una educadora d’educació especial per cada cinc unitats.
1.5. En els centres en què s’imparteix l’Educació Secundària Obligatòria de titularitat de la Generalitat Valenciana, a més, un professor o una professora per etapa educativa, amb un mínim d’un o d’una per cada deu unitats.
1.5. En els centres d’ensenyament amb internat, a més dels serveis establits d’acord amb la tipologia del centre, es prestaran els serveis propis dels dies festius.

En aquest enllaç trobareu més informació sobre la vaga

Ací trobareu la resolució completa dels serveis mínims

Etiquetat com a

vaga serveis mínims

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR