Mobilitzacions

Serveis mínims vaga 18 de juny

La Conselleria de Treball ha enviat al sindicat els serveis mínims

dijous 17 juny 2021 11:00 h

En educació, els serveis mínims són els següents:

9. Enseñanza Pública:
9.1. En todos los centros públicos de titularidad de la Generalitat Valenciana, la presencia de una persona responsable miembro del equipo directivo, con exclusión de actividades lectivas.
9.2. En los centros públicos de educación infantil y primaria de titularidad de la Generalitat Valenciana, además de los señalados en el numeral anterior, un profesor o profesora por etapa educativa, con un mínimo de uno o una por cada ocho unidades.
9.3 En los centros de educación infantil, públicos de titularidad de la Generalitat Valenciana, un educador o una educadora de educación infantil cuando el centro tenga cinco o menos unidades, y dos en el caso de más de cinco unidades.
9.4. En los centros específicos de educación especial, un educador o educadora de educación especial por cada cinco unidades.
9.5. En los centros en que se imparta la Educación Secundaria Obligatoria de titularidad de la Generalitat Valenciana, además, un profesor o profesora por etapa educativa, con un mínimo de uno por cada diez unidades.
9.6. En los centros de enseñanza con internado, además de los servicios establecidos de acuerdo con la tipología del centro, se prestarán los servicios propios de los días festivos.

Enllacem ací la resolució de la Conselleria de Treball

El sindicat romandrà obert durant la jornada de vaga per atendre aquelles incidències que es puguen produir durant la jornada.

Etiquetat com a

vaga 18j serveis mínims

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR